Vandaag weer voor de APK keuring geweest. Zoals altijd weer zeer klantvriendelijk geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf en bekwaam personeel.
Na aankoop van mijn nieuwe Opel Astra K via Lars was de garantie bij Opel afgelopen. (2jaar waren voorbij) De eerste keer onderhoud bij autobedrijf Parkstad laten uitvoeren. Zoals ik de auto via Lars heb gekocht, zo verliep ook de onderhoudsbeurt bij auto Parkstad. Dus Prima.
Op advies heb ik voor de eerste keer ook gebruik gemaakt van autobedrijf Parkstad Ik heb dus nog niet al te veel ervaring . Maar de eerste keer is uitstekend bevallen.
Betrouwbaar; technisch, financieel.
Vlotte communicatie. Snelle service. Vriendelijke ontvangst. Mooie auto\'s op voorraad,
Even vlot en servicegericht als altijd
Correct en betrouwbaar
Al jaren vaste klant voor zowel werkplaats als verkoop. Altijd eerlijk advies en correct behandeld.
Werderom goede service bij Lars.
Zonder afspraak direct geholpen met het probleem door Jan, onderdelen waren niet voorradig maar werden direct besteld en op gehaald bij de dealer. Dus er worden originele onderdelen gebruikt.mijn probleem binnen een uur verholpen. Top service bedankt Autobedrijf Parkstad.
Erg fijn, het gebouw geeft een rustige uitstraling
Auto gekocht, en voor de eerste keer onderhoud laten doen. Prima aankoop. Geen problemen rij er met plezier veel km mee.
heel goed
Prima autobedrijf
Ik ben uitstekend geholpen door Autobedrijf Parkstad! Ik kreeg eerlijk en oprecht advies, de verkoper (Lars) was zeer servicegericht en nam zich royaal de tijd voor mij om tot een goede keuze te komen. Ik zal hier zonder twijfel terug komen in de toekomst! Echt een aanrader! In 1 woord: KLASSE!
Lars heeft mij goed en snel kunnen helpen.
Een autobedrijf waar ze echt voor je klaar staan. Vooral met Lars contact gehad i.v.m. de aanschaf van een auto. Eerst rustig kunnen komen kijken, een testrit werd al snel voorgesteld en ingepland en na even denktijd toch de knoop doorgehakt. Lars heeft hier prima in ondersteunt. Zeer tevreden met de nieuwe auto. Een dikke aanrader om hier een auto aan te schaffen.
Betrouwbare garage met goede service.