Uitstekend geholpen

Auto gekocht en mijn eigen auto ingeruild, goede prijs betaald en goede prijs terug gekregen. Prima en uitstekend geholpen.

Klantvriendelijkheid en redelijke prijzen voor mooie auto's.

Toevallig hadden ze de auto die ik zocht voor een redelijke prijs en laag kilometrage. Al snel werden we het eens over de prijs en ik hoop ook op een goede aftersales relatie

uitstekende service, goede kwaliteit

Al jarenlang onze auto's in onderhoud bij Bosch car serv. van Kuyk, altijd vriendelijk geholpen. Nooit problemen gehad, ook wordt meegedacht bij zaken die niet direct bij de service horen.

Uitstekende service!

Werkelijk niets op aan te merken!

Meedenkend, loyaal, daadkrachtig!

Ondanks dat wij nogal wat ‘gedoe’ hebben gehad met onze auto’s, staan jullie altijd voor ons klaar en wordt er nooit moeilijk gedaan. Super snelle service, altijd vervangend vervoer of een lift naar huis/werk. Top mensen

Goede service en geen onnodige kosten

Elk jaar wordt de APK uitgevoerd. Nooit opdringerig om extra dingen te doen.

felxibel

bedrijf denkt mee. gratis leenauto, alleen benzine betalen klasse

Vriendelijke service, persoonlijke aandacht en zeer behulpzaam!

Persoonlijke, vriendelijke en behulpzame mensen. Nemen de tijd voor je. En professionele kijk op de dingen. Ik kom er graag!

Klantvriendelijk eerlijk en serieuze personeel

Zeer slechte communicatie

Auto is afgesleept na deze garage Werdt niet gebeld ook niet terug gebeld ondanks dat dat beloofd was. Uiteindelijk na meerdere keren zelf te hebben gebeld werdt ik gebeld dat de auto klaar was en dat er zonder een schatting of enig fatsoenlijk overleg een reparatie van €500 was uitgevoerd

perfect,gastvrij

zie boven

Meedenken en betrokken zijn met en bij de klant

Mijn ervaring is, dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en dat de klant weet waar hij aan toe is. Als er zich een onverwachte situatie voordoet wordt er zeer klant vriendelijk meegedacht.

Hij was schoon en gewassen

We werden goed op de hoogte gehouden

Een Bedrijf waar Service, Garantie en Eerlijkheid op de pui zou mogen staan met hoofdletters!

Samen met onze zoon een 10 jaar “jonge” wagen gekocht die met de afleverbeurt en APK nog net even de aandacht kreeg waar je als klant blij van wordt.

Goede service en altijd meedenken met de klant

Goede service en altijd meedenken met de klant

Accuut probleem snel opgelost, prima service!

Bij vertrek 's ochtends bleek dimlicht rechtsvoor kapot. Onderweg naar afspraak garage gebeld en langskomen geen probleem. Bij garage werd direct actie genomen op de bekende klantgerichte en vriendelijke wijze. Even mee gekeken en bleek best nog een ingreep zo'n lamp vervangen. Daarna nog even wat controles en weer met gerust gevoel op pad.

Zoals vanouds, prima

Zoals vanouds, prima!

Top service

Uitstekend, denken mee, goede service!

Goede service.

Fijne ervaring. Snel en netjes.

Ben zeer tevreden ik heb een goede garage.

Het maken van een afspraak gaat goed en zij komen hun afspraken na. De reparaties worden binnen de gestelde tijd gedaan en worden goed uitgevoerd. Hoef nooit een tweede keer terug. Ben zeer tevreden.

zeer goed

behulpzaam, correct, klant vriendelijk, duidelijk.

Mooi op de afgesproken tijd werken de monteurs aan je auto. Terwijl je koffie krijgt. Kan je naar mooie auto's kijken in de showroom.

Altijd vriendelijke mensen.

Goed geholpen.

I.v.m. lekke band, Zelfde dag geregeld dat er een monteur kwam met reserveband en naar garage kon rijden ondanks tijdstip toch de voorbanden vervangen. Jammer dat pechhulp van verzekering niet de auto naar Schagen wilde brengen.

Altijd zeer klantvriendelijk

Geode directe service