Het is de 1ste keer dat ik een auto bij Bosch Car Service heb aangeschaft. Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik ervaar bij de aankoop van mijn auto; betrouwbaarheid, responsiviteit, beleefdheid, emphatie en competentie.
Aankoop en inruil auto, bedrijf gekozen op basis van reviews. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Aanschafprijs en inruilprijs bevredigend.
zeer goede ervaringen kundige en aardige mensen
Ze hebben er hun best gedaan mij een passende auto te lever, en het is ze gelukt !!!
Uitstekend behandelt voor, tijdens en na aankoop van een andere auto. Afspraken werden prima nagekomen en ondanks geen garantie mee aangekocht werden toch de 2 Xenon lampen kosteloos vervangen, uitstekende service.
Mijn ervaring is goed. Iedereen is enthousiast en ter zaken kundig.
Goede service, goed contact, goede prijs.
zeer goed, moest wel lang wachten voor afspraak in december ,maar dat zal komen door de feest dagen was eigenlijk geen probleem voor mij.
Zeer goed vriendelijk behandeld
Prima en vakkundig
Ik heb onlangs bij jullie een auto gekocht en ben heel goed en vriendelijk behandeld , hele goeie service, en ben blij met de auto!
Goede ervaring met dit bedrijf. Netjes te woord gestaan en geholpen
We zijn hier heen gegaan om te kijken voor een gebruikte auto we werden zeer vriendelijk geholpen wat resulteerde in aanschaf van een Ford c max
Toen afgelopen week de veerpoot van mijn auto afbrak toen ik vanaf huis naar mijn werk wilde vertrekken stond er binnen een half uur een medewerker met auto ambulance op de stoep om mijn auto naar de garage te vervoeren. Mijn auto was binnen een dag gerepareerd! Top service!
zeer goed, klant vriendelijk, behulpzaam, luisterend oor voor de klacht, proberen met je mee te denken, top personeel
Perfect geholpen, vriendelijk personeel
pRIMA
Uitstekende service, denken met de klant mee.
heel goed