Klantvriendelijk, deskundig en denken mee.
Moet 12 dagen wachten tot mijn nieuwe auto rijklaar is. Dat vind ik erg lang en geen goede service. Verder tevreden over de verkoop
enorm goed, vakkundig en hele goede ontvangst door Robin. Altijd aardig, accuraat en heeft heel vaak goede ideeën. Verder de gratis leenauto altijd top!
prima fantastisch
Vriendelijk behulpzaam goede service
Heel erg tevreden
Prima service, eerlijke prijs
Rens De Vries Top verkoper bij hem een gebruikte wagen gekocht tip top afgeleverd en komt ook zijn afspraken na daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.kom zeker terug voor onderhoud
Heb via de mail contact gehad met Rens over een golf 6 waar ik geïnteresseerd in was en graag wou hebben hij zei tegen mij als ik langs kwam dat we er zeker uit zouden komen zo gezegt zo gedaan ik langs gegaan kreeg een goede indruk proefrit gemaakt en wist nu zeker dat ik de golf 6 wou kreeg een goede inruil prijs voor me huidige auto dus ben nu de eigenaar van een golf 6. Top bedrijf goede service en geen poespas en Rens bedankt ben blij met me golf 6
Auto gekocht, kon wachten op nieuwe APK en onderhoud en direct meenemen. Top service!
Zeer vriendelijk, uiterst behulpzaam, snelle service.
Eind augustus heb ik bij BCS Van Kuyk een Skoda Octavia uit het jaar 2012 aangeschaft. Na enige tijd van zoeken ben ik bij dit model uitgekomen. Ruime, praktische en vooral prima uitgeruste combi welke voor mij meer dan voldoende vlot is. Na een hartelijk ontvangst bij BCS Van Kuyk de sleutel van de auto gekregen en even in en om de auto kunnen kijken. De eerste indruk was gelijk goed voor mij en mijn partner. Afgesproken om een proefrit te maken en deze beviel goed, BCS Van Kuyk laat geen wantrouwen of dergelijk merken en vertrouwde ons de auto gewoon toe, dit gaf ons een positieve indruk. Na de proefrit kwam voor mij persoonlijk het leukste gedeelte: de onderhandelingen over de in te ruilen auto. Na een in mijn optiek te laag startbod toch de onderhandeling aangegaan met dhr. Schouten en tot een mooie prijs gekomen. Dhr. Schouten heeft kennis van zaken, affiniteit met de auto\'s en zijn beroep en is daarom prettig om zaken mee te doen. De deal was rond en wij konden vrijwel direct met onze nieuw auto op naar onze woonplaats, 80km verderop. Echter mocht het niet zo ver komen en stonden wij na 50km op de vluchtstrook met een motorstoring. Na uitlezen andere dag door eende servicepartner in de buurt bleek het te gaan om een EGR- klep defect. Direct contact opgenomen met BCS Van Kuyk en vrij kort hierna is door BCS Van Kuyk aangeboden het probleem te verhelpen. Zo gezegd zo gedaan, het probleem is verholpen (kostenloos, chapeau!) En tijdens de reparatie hebben wij eveneens kostenloos een leenauto meegekregen. Dit is service. Zo hoor je een klant te helpen en zo komt een klant ook bij je terug. Ik heb geen enkele weerstand of moeilijkheden ondervonden om mijn probleem op te lossen. Nogmaals: dit is service. Samengevat ben ik erg tevreden over de service van en het bedrijf BCS Van Kuyk. Een aanrader!
niets op aan te merken. Kom met al mijn Volvo\'s voor onderhoud en natuurlijk zijn er wel eens dingen die mij njiet aanstaan, maar waar niet !!
vriendelijk meedenkend bedrijf
Top bedrijf!
Reguliere beurt geboekt via de site maar na enkele dagen nog geen bevestiging van de onderhoudsbeurt ontvangen. Na bellen is de afspraak bevestigd. Prima ervaring verder, telefonisch contact gehad over eventueel meerwerk, belletje nadat de auto klaar was. Dus zeer tevreden, voortaan weer naar Bosch Car service van Kuyk.
Goed en snel geregeld,