goed bedrijf erg klantvriendelijk en denken goed met de klant mee in oplossingen.
goede ontvangst en service van dit bedrijf.
Toppers zijn het!
Zeer vriendelijke binnenkomst. Goede service en welwillende mensen. Service gerichte mensen.
prima, goede service
vaste klant, we worden altiid snel en correct en kundig geholpen.
zeer goed, onder het motto: men doet wat men zegt & men zegt wat men doet\"
aanschaf gebruikte bedrijfswagen. Goede service van verkoper Rens!
Prima eerste indruk. Net bedrijf. Snelle correcte afhandeling. Binnen een paar uur een gebruikte auto gekocht, mijn eigen auto ingeruild en de nieuwe kunnen meenemen. 285 km zonder problemen naar huis gereden.
Als altijd zijn we ook nu weer uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen. We hebben erg veel vertrouwen in dit bedrijf.
Super bedrijf
Tot op heden geen probleem met deze zaak. Leuk team mensen
Super goede ervaring zeer betrouwbaar en de perfecte service
Uiterst vriendelijk te woord gestaan.
Werknemers zijn zeer gastvrij en staan zo snel mogelijk klaar om je te helpen. Een zeer fijne garage.
Gemakkelijk online datum en tijd plannen. Snelle respons. Vriendelijke behandeling. Onderhoud snel uitgevoerd.
prima service; vriendelijke en meedenkende medewerkers
Zeer prettig.
Klantvriendelijk. Ze doen wat ze beloven.