Vakkundig en klantvriendelijk

Vakkundig geholpen door Peter Temme.

Corona tijd

Prima gegaan ondanks Corona jammer dat je niet in de showroom mocht kijken . Alles ging op afspraak Anders misschien een hoger cijfer

Nette ontvangst, keurige afwikkeling

Nette ontvangst en keurige afwikkeling

Gewoon goed!

Geen beschadigingen op de velgen en netjes de plakresten van de oude loodjes verwijderd.

Top Service

Ik heb bij jullie een nieuwe Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV gekocht. en daar ben ik zeer blij mee!!

Prima!

Robin Schothorst is een topper!

Gewoon goed

Gewoon goed en zakelijk geholpen, geen fratsen. Klantvriendelijkheid staat hier duidelijk hoog in het vaandel.

verwachting is overtroffen

Ik had bij verkoop van mijn auto een paar winterbanden voor mijn andere auto ontvangen die ik op een later tijdstip (winter) zou mogen laten plaatsen. Afgelopen week zijn deze erop gezet en zonder dat hierover gesproken is, zijn ze geplaatst met super nette lichtmetalen velgen ipv zwarte velgen met plastic wieldoppen. Ik had er niet over nagedacht en we hebben er niet over gesproken. Typisch staaltje van meedenken met de klant. Super blij (waren we al hoor ;-)) bedankt Bosch Car service Schagen.

Goede snelle service

Nét dat beetje extra service wat je wilt ervaren. Er wordt meegedacht en adequaat gehandeld en mijn ervaring dat niets te gek is of moeilijk over wordt gedaan. Top!

Prima geholpen

Altijd superservice. Prima kwaliteit. Prett8ge sfeer.

Afspraken worden netjes nagekomen

Mooie Mercedes V-klasse gekocht.

We worden altijd perfect geholpen.

Ik heb door de jaren heen de door mijn gereden Volvo’s in onderhoud bij Bosch CAR Service Van Kuyk en tot volle tevredenheid. De service is uitstekend.

Goede service. Vriendelijke mensen

Eigenlijk altijd goede service. Dit keer jammer dat de klacht waarvoor ik kwam niet verholpen werd en ik een 2e keer ( en 2e reparatie verder was) voordat de sensor vervangen was

voor herhaling vatbaar

vlot netjes en ze zijn snel

Mooie aankoop gedaan

Ik heb bij van Kuyk een mooie Suzuki S-Cross gekocht. Zeer goed geholpen door bedrijfsleider Clint en met een goed aanbod de knoop doorgehakt. Nog geen ervaring met service of onderhoud, behalve een kapotte zekering die snel werd vervangen. Dit bedrijf maakt op mij een positieve indruk. Mijn dochter is ook al gaan kijken voor een andere auto en opnieuw prima geholpen.

picobello

betrouwbaar, duidelijke informatie, vriendelijk , kennis van zaken

Mooie auto gekocht

Fantastisch dat de monteur mij zo goed geholpen heeft

Heel fijn bedrijf

Top service voor mijn eerste auto, zeker een aanrader.

Geweldige service.

goede ervaringvoor een correcte afspraak

snelle wisseling van zomer naar winterbanden volgens gemaakte afspraak

Vriendelijk en eerlijkheid

Heel goed

Vlotte duidelijke hulp. Corona proof. Ik had geen reparatie kit voor een lekke band. Na 2 dagen kon ik deze ophalen gratis. Dus goede service.

Eigenlijk heb ik mijn fantastische ervaring alleen maar dankzij 1 de receptionist Robin Schothorst

Bovengenoemde receptionist (of klantmanager of zo) is de voornaamste reden van mijn geweldige ervaring met Bosch Car Service Van Kuyk Schagen. Hij is buitengewoon klantvriendelijk en respectvol en zoekt bovendien altijd naar de beste oplossing voor elk vraagstuk. Daarom heb ik in de loop van jaren volledig vertrouwen gekregen in zijn oordeel en zou er dan ook niet over piekeren om elders te gaan kijken. Mag ook wel eens gezegd worden.

Prettig en vakkundig geholpen

Er is alle tijd genomen om samen te kijken welke auto er het beste bij mij past en al mijn vragen te beantwoorden. Voelde vertrouwd en betrouwbaar.

Fijne Zeer vriendelijke service

Vriendelijk net bedrijf