Gewoon goed. Vriendelijk.
goede service, bellen altijd om door te geven wat er gevonden is aan de auto om te overleggen of het akkoord is om te repareren.
Prima garage denken mee regelen veel en letten op kleine dingen en finishing touch
Zeer prettige ervaring en nette afhandeling m.b.t. proefrijden, de levering en aanpassingen van de aangekocht auto. Leslie bedankt hiervoor.
Trekhaak van de ene auto naar de andere overzetten ..gratis leenauto en prijs viel reuze mee ...
Bedrijf in Schagen altijd goed en betrouwbaar. Zeer goed qua service, de mannen doen altijd hun best en zijn zeer behulpzaam.
Dit bedrijf is geweldig
Je word altijd goed en vriendelijk geholpen ook als je voor n klein Iets als even naar m\'n olie kijken. Niets te klagen. ff
Aardig personeel, prima service.
Occasion gekocht: prima auto, goede service, vriendelijk geholpen.
Uitstekend. Receptie medewerker aardig en deskundig. Monteurs leggen vrijwel altijd goed uit wat er is gedaan aan de auto
Vriendelijk, deskundig, eerlijk, open en goede prijs/ kwaliteit verhouding
Zeer vriendelijke mensen Heb er allebei mijn auto\'s kunnen inruilen en een zeer mooie auto voor terug gekocht
Content
Vriendelijk en snel geholpen.zeer klantvriendelijk
Star in de omgang met de garantieregeling. Ze bieden een omgeving aan waarin de auto met een proefrit tot max. 80 km per uur kan worden uitgeprobeerd. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele mankementen die aan het licht komen bij een snelheid hoger dan 80 km per uur. Wil je deze mankementen evt afdekken dan dien je 3 maanden BOVAG garantie te betalen. Dit was in ons geval meer dan 10% van de aankoopsom. Tenslotte heeft het bedrijf niet gereageerd op een telefonische vraag.
Beste Heer de Bie, Wij zitten inderdaad in een omgeving waar veel 80 km wegen zijn. Echter mogen onze klanten altijd naar de snelweg rijden om de auto goed uit te testen. Daarnaast heeft u een auto aangeschaft met een prijs lager dan €4500,- wij kunnen hier dan ook geen BOVAG garantie op geven. BOVAG garantie gaat in bij auto's van €4500,- en hoger. Wij hebben u aangeboden een garantiepakket aan te schaffen á €450,- u heeft er zelf voor gekozen dit niet te doen. Mijn collega heeft u toen ook duidelijk verteld dat u deze auto zonder garantie gekocht heeft. U heeft zojuist telefonisch contact met ons gehad over een defecte achterruitenwisser u geeft nu aan dat u geen antwoord gehad heeft op uw vraag. Wij gooien nooit deuren dicht voor onze klanten zelfs niet als een auto gekocht is op basis van zo meenemen. Mijn collega heeft wel degelijk een antwoord gegeven en u aangeboden om bij ons langs te komen in onze werkplaats om het probleem te bekijken/verhelpen. U heeft dit zelf afgewezen omdat u het te ver rijden vond vanuit Schipborg. Wij vinden de reactie die u plaats dan ook niet helemaal terecht, we hebben geprobeerd het netjes met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Bosch Car Service Van Kuyk
zeer positief. Vriendelijk geholpen en ter zake kundig
Heel goed
Ik wilde proefrijden met een auto en dit was mogelijk.