perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende ervaring met deze garage. Klantvriendelijk, ter zake kundig en goede prijs-kwaliteit verhouding. een terechte vertrouwensband is in de loop van de afgelopen 16 jaar opgebouwd

goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen en uiteindelijk een mooie, goede auto bij dit bedrijf gekocht. Na enkele dagen rijden werd alleen de airco niet meer goed koud, dit is echter wel gelijk opgelost door de heren waarvoor dank. Top!

goede service, goed behandeld

Prettige bedrijf en leuke mensen. 6 mnd geleden onze VW gekocht naar tevredenheid.

goede service, goed behandeld

Ik heb hier mijn Mercedes E280 gekocht Perfecte auto nog nooit wat aan gehad in 2 jaar tijd

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

De mensen die hier werken hebben kennis van zaken, komen hun afspraken na en zijn klant vriendelijk. Ik zou de volgende auto weer hier kopen.

goede service, goed behandeld

De garage van Ton van Kuijk Schagen B.V. beantwoordde helemaal aan mijn verwachtingen. Via de keurig verzorgde website en de goed omschreven occasions werd mijn interesse gewekt. Het geheel geeft een betrouwbare en professionele indruk, de telefonische contacten werden correct en conform afspraak opgevolgd en het hele proces werd bevestigd tijdens mijn bezoek op de lokatie. Ik werd vanaf het station Schagen opgehaald en de auto stond keurig gepoetst binnen gepresenteerd. Na kennismaking en ontvangst met koffie werd de auto volgens stappenplan rondom bekeken en werd daarna uit de garage gereden voor het maken van een proefrit. Na mijn koopbevestiging werden de papieren zorgvuldig en correct in orde gemaakt waarna ik een goede ervaring rijker, en een mooie auto naar huis reed. Kortom, een professionele, goed uitgeruste (Volvo werkplaats) garage met betrouwbaar en klantvriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Eergister een Bmw 3.20 gekocht bij de outlet van ton van kuyk. Kan niet anders zeggen dan dat ik top geholpen ben. De aflevering was ook helemaal in orde ze hadden zelfs de remblokken en schijven vervangen terwijl deze nog even meekonden.

De Fok 3

1742 PC Schagen