Goede lessen, veel van geleerd

Goede lessen gehad veel van geleerd en daardoor me rijbewijs gehaald

Goede lessen en zeer leerzaam.

Ik heb met de lessen veel dingen geleerd en het zelf kunnen voorbereiden via de RIS methode was heel fijn. Er was goed contact met de rij-instructeur en iedereen was vriendelijk. Ook is de theoriecursus die aangeboden wordt goed en leerzaam. Al met al zeker een aanrader.

Eerlijk en direct op een goede manier

Mijn ervaring was prettig, de eerlijkheid en directheid van peter was heel fijn, het werd verteld hoe het zat en niet anders ookal was dat soms niet altijd fijn het werkte wel. En als dingen goed gingen werd dit ook gezegd. Ik dank u voor de fijne samenwerking Peter. M.v.g. Glenn Elberse

Goede lessen en veel leerzamen ervaringen meegemaakt

Leuke lessen van ervaren instructeurs

Met een goede instructeur in een keer geslaagd!

Ik heb leerzame lessen gehad van mijn instructeur John. Het was altijd kei gezellig in de auto en hij weet toch serieus te zijn wanneer het moet. Ik heb het als een leuke en leerzame ervaring ondervonden dankzij John.

Super goede duidelijke lessen.

Een hele goede er ervaring, in 1 keer geslaagd!

Over het algemeen top!

Duidelijke uitleg, goede oefeningen met het huiswerk & waar je zelf nog werk aan nodig hebt. Net zoals ieder mens goede en slechte dagen. Gewoon top.

Fijne mensen en een fijne zweer

Fijne ervaring gehad

Fijne, rustige rijles voor de aanhanger gehad.

Erg fijne en vertrouwde rijlessen

De rijlessen waren erg fijn even gaven mij veel vertrouwen. En als ik bijvoorbeeld iets minder goed deed werd daar erg professioneel op geantwoord. Toch duidelijk maar wel op een fijne manier. Ik ben over het algemeen heel erg tevreden over de lessen en de begeleiding.

Zeer goede rijschool! Alles in een keer gehaald met dank aan de goede lessen van Peter. Zeker aan te raden!

Fijne rijlessen

Na de rijlessen van Jessy in 1x geslaagd. Fijne en aardige instructeur die kritisch is maar je ook zelfvertrouwen geeft in de auto! Al met al dus een goede ervaring gehad!

Super goed

Ik heb een hele goede ervaring eraan over gehouden

Ik heb bij de rijschool een goede ervaring eraan over gehouden. Nooit tegenzin gehad om te lessen en een hele goede/fijne instructeur.

Super rijschool

Altijd fijne lessen gehad voor de motor en in 1x geslaagd!

Prima rijschool

Peter en Jessy stomen je prima klaar voor je BE rijexamen

Goeie rij instructeur die jou goed leert autorijden

Goede rijschool fijne lesstof en goede instructeurs

Goede rijschool hebben ook andere uit t dorp aanbevolen hier te lessen en dat doen ze nu ook

Super goede hulp en duidelijke communicatie

In tegenstelling tot andere rijscholen is de klein uitstekend in de communicatie van afspraken. Ik ben ook in een keer geslaagd door alle goede hulp.

Goede ervaring met duidelijke en vriendelijke instructeur

Tijdens de rijlessen werd alles duidelijk uitgelegd en werd ook tijd gemaakt om terugteblikken op moeilijkere situaties. Wat erg fijn was. De instructeur was erg vriendelijk in het uitleggen van de leerstof tijdens het rijden. Ook met het plannen van rijlessen vond ik het erg fijn dat er rekening werd gehouden met mijn agenda waardoor de lessen goed konden worden gepland. Al met al een goede ervaring, waarmee ik rijschool de klein zeker aan zou bevelen.

Gezellige en leerzame lessen

Voelde me altijd welkom bij de Klein, John is een gezellige instructeur, legt alles duidelijk uit en stelt je op je gemak. Fouten maken mag en moet! Gelukkig altijd op een fijne manier gelest en daardoor ook mijn rijbewijs behaald. Bedankt!

goede lessen

Heel fijn, opbouwende kritiek

Altijd voor het beste gaan! Meedenkend en ruimdenkend. Oordeelt op karakter en handelt daarnaar. Overtuigend!

Hele prettige rijschool!

Ik vond het een hele fijne rijschool. Ze gaan goed om met faalangst. De rijleraren kijken goed naar wat je nodig hebt.

Super!

Super goed les gehad van John! Nu kan ook ik veilig de weg op