Hele fijne rijlessen gevolgd bij Peter de Klein

Ik heb de rijlessen als erg fijn ervaren. Je krijgt er goede begeleiding

Super rijschool!

Fijne rijschool met goede en vriendelijke instructeurs!

Fijne rijschool

Goed geholpen en kon snel op examen

Rijopleiding als fijn ervaren, goede instructies en recht door zee.

Relaxed en in één keer geslaagd

Een goede rijschool waarbij ik zowel mijn AM als B rijbewijs in één keer heb gehaald. Jessy heeft mij gaandeweg goed geholpen en zodoende ben ik geslaagd! Zeker aan te bevelen!

Super fijn en in 1 keer geslaagd!

Ik raad autorijschool de Klein zeker aan! Ik heb het contact met mijn rij instructeur altijd als prettig ervaren. Alles was duidelijk en overzichtelijk door het gebruik van het RIS-boekje. Het wordt je op een fijn tempo geleerd en uiteindelijk ben ik daardoor in 1 keer geslaagd! :)

top!

ik vond het een fijne rijschool. het ris boekje vond ik fijn zo wist ik wat ik in de les ging behandelen. De feedback die ik kreeg was ook altijd duidelijk!

Leuk leerzaam meedenkend

Ik raad deze rijschool iedereen aan er word altijd feedback gegeven voor de les en na de les. altijd scherp op wat je moet verbeteren en ze zijn heel flexibel met de tijden van de rijlessen. Aldus topservice gr ralph

Een goede rijschool om stapsgewijs je rijbewijs te halen.

Ik heb mijn rijbewijs gehaald in een keer. Je wordt vanaf het begin tot het einde goed ondersteund door een fijne instructeur. Ik ben erg tevreden.

Fijne ondersteuning

Fijne lessen gehad, rijbewijs snel kunnen halen en ook nog het best gezellig gehad

Ze staan altijd voor je klaar!

Ik ben heel dankbaar dat ik hier mocht gaan lessen. Ze zijn erg begripvol en ze leggen het altijd netjes uit hoe ik iets moet doen tijdens het rijden. Mijn instructeur Rein kwam altijd netjes op tijd en ik kreeg altijd de tijd om bepaalde dingen te vragen over de theorie of praktijk. Ik heb ook hier 1 theorieles gevolgd en dat was ook zeer leerzaam!

Mijn rijinstructeur wist precies wat ik nodig had om te kunnen slagen en ik voelde me goed op mijn gemak bij hem. De rijlessen waar heel leer-behulpzaam. Ik heb een prettige ervaring gehad bij autorijschool de klein.

Gezellig, leerzaam en erg effectief

Ik vond het altijd leuk om rijles te hebben, had het naar m’n zin in de auto, en ben uiteindelijk in 1x geslaagd. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan anderen.

Professionele rijschool die op een gemoedelijke manier de vaardigheden bij brengt

Rijbewijs BE gehaald bij Rijschool P. de Klein. Hierbij heb ik 2x 3 uur les gehad. Peter legt alles goed uit en is positief kritisch waarbij hij de leerling op een prettige manier de vaardigheden bijbrengt. Peter weet je met humor en prikkelende vragen letterlijk en figuurlijk bij de les te houden. In aanloop naar de lessen wordt er goed meegedacht over de mogelijkheden en planning.

Beste rijschool ooit!

Alles is super goed geregeld, prijzen zijn goed, je leert enorm veel en op een goede manier en de rij-instructeurs zijn enorm aardig. Ik verwijs iedereen die nog een rijschool zoekt hier zekerweten naartoe!

Eindelijk mijn motorrijbewijs dankzij Peter!

Al jaren droomde ik ervan, maar nooit kwam het ervan totdat ik van vriendlief een proefles voor mijn verjaardag kreeg, uiteraard direct verkocht en verslaafd met het motor virus. Maar dankzij de duidelijke, leerzame lessen van Peter is het mij ook daadwerkelijk gelukt om mijn hele a- rijbewijs in één keer te halen! Daarom, gigantisch bedankt Peter!!

Een goede rijschool

Het lessen was gezellig en leerzaam.

Fijne rijschool

Goede rijschool met vriendelijke en professionele instructeurs. Voor iedereen aan te bevelen

Prima in omgang en prettige manier van instrueren

Zie bovenstaand!

Fijn en relaxed

Mijn ervaring met rijschool de klein is heel goed Altijd gezellig en relaxed in de auto kunnen zitten samen met mijn instructeur

Geweldige rijschool met leuke rij instructeurs

Heb een leuke tijd gehad bij de klein, fijne rijlessen en ook lekker flexibel. In één keer geslaagd dus helemaal top.

Toppie!

Hier al mijn rijbewijzen gehaald. Top rijschool!

Prima rijschool, niks mis mee!

Luid en duidelijke uitleg

Super goeie vent