goeie service

mooie website, het gevoel dat er naar je geluisterd word. en een leuk aanbod aan kleine auto's

Super garage

Ik kan hier altijd snel terecht en wordt heel goed geholpen. Als het een hoger bedrag dreigt te worden bellen ze even van tevoren. Top, bedankt!

Keurig mijn auto APK gekeurd

Ze staan je netjes te woord, denken met je mee en regelen dat de auto weer snel klaarstaat.

90 euro voor 4 liter olie

Kan er slecht tegen als ze zo naar zichzelf toe rekenen...

prima service

Zeer goed geholpen

PRIMA EN ZORGVULDIG

GOEDE SERVICE EN AANDACHT VOOR DE KLANT.

Top.

Snel geholpen. Goed en betrouwbaar.

Super fijn en snel geholpen

Fijne service en heel erg behulpzaam

Volgende keer kom ik weer

Ik ben correct en snel geholpen.

Ik belde voor een afspraak en kon al snel mijn auto neerzetten. In de middag, om half twee, kreeg ik een berichtje dat ik mijn auto weer op kon halen. Ik ben blij dat ik weer in een veilige auto kan rijden. Top hoor.

Goed en duidelijk

Aardige mensen, staan open voor suggesties en een eerlijke deal gesloten. Ben blij met de aangekochte auto inclusief de 6 maanden garantie. Paar kleine cosmetische dingen die mij opvielen tijdens de koop, dit benoemd en werden/worden gelijk aangepakt. Zoals ik al zei duidelijk en eerlijk.

Altijd goeie service.

Bij Borgdorff krijg je altijd goeie service, duidelijke communicatie en snel geholpen. Ik breng daar altijd mijn auto naar toe en ben heel erg tevreden.

Top!!

Zeer vriendelijk, snel en vakkkundig. Jeffrey bedankt!

Borgdorff Top garage

Snelle service

Snelle en goede service

Kapotte voorlamp, ik belde en kon gelijk zonder afspraak laten repareren. Werd direct geholpen en stond 10 minuten later weer buiten. Top service

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam

Toyota Aygo gekocht. Helaas gingen er na korte tijd lampjes branden. Contact opgenomen. Werd direct opgelost. Na een paar dagen werden we we door het bedrijf gebeld met de vraag of alles nu in orde was. Heel blij met mijn autootje en de service.

Zoals altijd super klantvriendelijk service van Borgdorff garage

Eindelijk een eerlijke bedrijf gevonden in deze regio.

Mijn eerste ervaring met deze bedrijf is de vriendelijke ontvangst. De afspraken worden correct nagekomen. En dan de eerlijke tips wat je kan verwachten met jou auto en wat je op de korte termijn moet doen of vervangen. Ik ben echt dik tevreden.

top garage

Kom hier al jaren en de service en personeel is super. Ik raad ze erg aan.

Beste garage die ik ooit heb gehad

Al de nodige jaren klant. Bedrijf denkt met me mee, weet wat ik wil, en doet dat altijd tegen normale prijzen.

An excelent experience

I had an excelent experience purchasing my auto in this concesionary everything was handled profesionaly and the car was giving to me in good condition despite language barrier.

Staan altijd voor je klaar!

Kom al jaren bij Borgdorff, ook op oude plek nog. Vriendelijke mensen, helpen je altijd. Alles komt meestal wel voor mekaar!

Hele goede service

Fantastische service

Vandaag heel vriendelijk en supergoed geholpen. Als er een lampje gaat branden in een autootje op leeftijd hou je toch even je hart vast. Maar het keurig gefixt. Bedankt voor deze snelle hulp!

Altijd vriendelijke en behulpzaam

Er wordt goed naar de klant geluisterd en je krijgt een belletje als er dingen gevonden wordt die niet in een gebruikelijke APK horen toppie

Molenstraat 71 B

2681BN Monster