Een top bedrijf

Komen altijd de afspraken na

Super klantvriendelijk en kundig bedrijf

Er is altijd een oplossing

Zawsze fachowy i profesjonalny serwis

Zawsze fachowy i profesjonalny serwis. Zawsze oryginalne części a nie podróbki . Od ponad czterech lat każdy serwis i naprawy bieżące . Oraz APK . POLECAM każdemu

Top service

Altijd top!

Altijd goeie auto’s en fijne garage!! Top service en veel kennis in huis!!

zit er al vele jaren zegt toch genoeg.

IK vertrouw mijn auto aan hun toe nooit geen problemen gehad word altijd zowel de auto als ik netjes behandeld.

Goede service, heel kundig eerlijk en vriendelijk

Goede service, heel kundig eerlijk en vriendelijk

Ik raad het aan

Alles werd naar behoren gedaan

José es el rey

José me inspeccionó el auto. El coche estuvo listo en poco tiempo. Las deficiencias menores se resolvieron inmediatamente como servicio. ¡Prestigio!

Jammer dat er zichtbare veranderingen zijn.

Heel jammer om te zien dat er dingen veranderen nu jos afstand aan het nemen is.. ineens betalen voor een leenauto terwijl hij af getankt is, betalen voor het uitlezen.. vind dit heel jammer...

Prettig bedrijf om te komen

Zowel bij aankoop als bij service beurt vriendelijk en deskundig geholpen. Denken met je mee, zijn transparant over de prijzen en jecwordt vlot geholpen.

goeie service... fantastische auto

Ik ben heel blij met mijn Ford Ka... wat een fijne auto, alles wat er maar aan had kunnen mankeren is gecontroleerd en verholpen

Top bedrijf

Je word er goed ,snel en vriendelijk geholpen

Doeltreffend

Vriendelijk, efficiënt en personeel met kennis en ervaring.

Goede autodealer.

Afspraak gemaakt voor een proefritje. Rijd geweldig. Volgende week kon ik hem ophalen, totdat ik voor het weekend al een telefoontje kreeg dat die al klaar stond. Top service!

Vlotte service!

Fijne autodealer

Goed geholpen door Jeffrey en wij hebben een mooi auto waar we super blij mee zijn

Hele fijne garage

altijd goed geholpen door vriendelijke mensen

prima altijd goed geholpen

Klantvriendelijk, service gericht èn zeer betrouwbaar!!

Mijn auto moest voor de APK géén probleem dus bij MIJN garage. Maar ik was ziek en niet in staat om zelf naar de garage te gaan. Er kwam snel een oplossing, mijn auto werd door een medewerker van Borgdorff opgehaald, zijn auto liet hij bij mij achter. Mijn auto werd afgekeurd, maar na overleg over de kosten gerepareerd EN de volgende dag werd mijn wagentje weer keurig voor mijn deur neergezet. Over SERVICE gesproken in één woord KLASSE.

Prima monteurs

Zeer goede garage

Fijne, vriendelijke service en eerlijke, marktconforme verkoopprijs.

Ik ben fijn geholpen door Jeffrey, en heb op mijn gemakje een proefrit mogen maken. Ik ben blij met m'n nieuwe kia picanto.

Top geregeld

Top geregeld. Ze komen precies hun afspraak na. Duidelijk over de kosten van materiaal en arbeid.

Fijne communicatie

Meedenkend heel vriendelijk personeel die niet alleen naar t geld kijken.

Molenstraat 71 B

2681BN Monster