Fijne communicatie

Meedenkend heel vriendelijk personeel die niet alleen naar t geld kijken.

Borgdorff auto's denkt mee, normale prijzen en zeer vakkundig

Al jaren lang ben ik meer dan tevreden. Denken altijd met je mee, proberen de prijs laag te houden en zijn zeer vakkundig. Ga langs en ontdek het zelf.

Toppie!!

Je kan altijd aanwaaien, met een vraag of een mankement aan je auto. Als t even kan fixen ze kleine dingen gelijk voor je. Er is altijd een gezellig praatje gewoon een hele fijne zaak!

Top bedrijf. Altijd goede service en vakmanschap

Toppers

Persoonlijk en gedegen

Je voelt je meteen op je gemak, het is zakelijk maar met een persoonlijke touch! En je hebt het vertrouwen dat het onderhoud goed gebeurd. Mensen met passie voor het vak!

Superservice

Auto hier gekocht, bleek na een week helaas een grote storing in te zitten, onderdeel is vernieuwd en verholpen. Superservice!

Altijd top service !

Garage die prettig met de klant meedenkt en goed werk levert.

snel gehandeld

prettig om hier je auto te brengen. mannen denken mee.

Goed.

Hele fijne mensen. Staan gelijk voor je klaar.

Geweldig geholpen! Super vriendelijk personeel, Met name Jeffrey van de Showroom! Ben heel erg blij met de auto.

Heel prettig

Snelle service, eerlijk en vriendelijk.

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk prettige ervaring bij deze garage. Altijd vriendelijk en servicegericht. Graag zo houden!

Very good

The staff were friendly, helpful, and made the process easy. Highly recommend!

Prima!

Goede ontvangen

Goed voor gelicht en goed behandeld.

snel geholpen

snel geholpen aardig werklui. en vertrouwd.

Ze zijn de beste, ik raad ze aan

tevreden

Vandaag apk laten doen en zoals altijd duidelijk en heldere afspraken en daar wordt niet van afgeweken. top service tot de volgende keer

Elektrisch probleem opgelost

De oorzaak bleek een draadbreuk, die had ik zelf nooit gevonden. Ik kan weer op pad, bedankt!

Altijd bereid om meteen te helpen.

Fijne garage met vriendelijk personeel.

Snel en prima geholpen

Het is gewoon een prima garage met kundig personeel.

Ik komt er al vele jaren mijn wagens zijn altijd netjes en vakkundig gerepareerd en beurten gegeven nooit geen problemen gehad en ze staan altijd voor je klaar.

Vriendelijk en goed advies gekregen.

Positief. Duidelijk advies en goede hulp.

Prima service! Klantvriendelijke garage !

Vandaag voor de APK geweest, en weer prima geholpen door de vriendelijke en technische medewerkers!

Super snelle service

Last minute een afspraak kunnen maken voor een APK de volgende dag. Heel erg fijn geholpen.

Molenstraat 71 B

2681BN Monster