Snelle en vriendelijke service.
Staan direct voor je klaar. Indien mogelijk worden kleine reparaties direct verholpen. Goede uitleg van het factuurbedrag van de werkzaamheden die aan je auto zijn uitgevoerd.
We hadden een lekke band, deze band kon niet meer gerepareerd worden. 's morgens rond 08:00 uur de auto gebracht, rond 11:00 uur kreeg ik een telefoontje dat de auto weer rijklaar was. Top service!
Afspraken worden keurig nagekomen.
Ik had een elektronica probleem, ik kon mijn auto de volgende dag al brengen. Ik werd keurig geinformeerd dat mijn auto klaar was, wat er werd gedaan. Na het ophalen bleek de volgende dag dat het probleem toch niet was opgelost. Ik kon de auto meteen weer brengen. Ik weet nog niet of ze het probleem nu opgelost hebben. Ik moet de auto nog ophalen.
Onderhoudsbeurt en apk zijn prima uitgevoerd. Contact verloopt uitstekend.
altijd vlekkeloos, behalve onlangs aanmelding voor nieuwe "pech-onderweg-kaart", nog steeds niet ontvangen
Fijn personeel en duidelijk
Ben tevreden over dit bedrijf.
Blij met de snelle service.
afspraak op korte termijn (2 dgn) kunnen maken en reparatie volgens afspraak en overleg uitgevoerd.
De koffie was lekker
Ik word altijd vriendelijk behandeld. Heb het gevoel dat ik niet opgelicht word. Bedragen zijn hoog maar wel realistisch, alhoewel de laatste jaren het arbeidsuurloon elk jaar met € 5 omhoog is gegaan.
Zonder afspraak meteen geholpen om mee te rijden om bijgeluiden te verklaren en te onderzoeken
Ik kwam voor onderhoudsbeurt, ik ben vertrokken met een prachtige nieuwe auto!.
Bereikbaarheid is goed, contact is zoals het hoort, werkzaamheden worden goed uitgevoerd en contact over aangetroffen afwijkingen.
Gebeld en datum ingepland en punten opgenoemd en alles correct uitgevoerd.
Het hele team staan altijd voor je klaar, zijn erg vriendelijk en niets is te veel. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.
Autobedrijf dacht zeer snel mee om een tweetal afspraken samen te voegen.
Bij mijn eigen garage niet geholpen worden maar hier wel. Prima service en mee denken
Gewoon top. Zeer tevreden.
Snelle hulp bij pechheval
Indien de reparatie niet te ingrijpend is wordt er gelijk gehandeld. Dit is een zeer sterk punt dat wordt gewaardeerd.
Snel en correct geholpen, duidelijk geinformeerd over reparaties bij APK. Prima garage!
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk