Snel en goede service, auto weer helemaal vakantie klaar.
heel fijn en duidelijk geholpen ook leuk de bos bloemen hoop dat deze service blijft als ik in de toekomst hulp of uitleg ergens bij nodig heb
prima service
Afspraken worden. Afgekomen. Deskundig en vriendelijk personeel.
Goede Service.Fijn dat er meteen een APK keuring is gedaan.
Wordt altijd als klant geholpen en niet als nummer .
Goede service, komen afspraken na. Deskundig en vriendelijk personeel.
uitstekend
Bij het afgeven van een auto voor APK gevraagd voor een nieuw ruitenwisserblad op onze andere auto. Werd direct verzorgd.
Flexibele en eerlijke garage. Een verademing tov de dealergarages. Daar wordt klanten de het zicht op je eigen auto in de werkplaats onthouden.
Wordt naar klant geluisterd en problemen opgelost. Korte wachttijd en extra dure bijkomstigheden worden van tevoren doorgegeven.
Ik kom al jaren bij deze garage. Altijd een correcte behandeling. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Deze garage is echt aan te bevelen als je op zoek bent naar kleinschalige en persoonlijke behandeling en aandacht. Zelf rijd ik er een stukje voor om. Kan ook altijd ter plaatse wachten tijdens de 'behandeling'.
Komen al hun gemaakte afspraken netjes na. Geen gezeurie of geneurie, gewoon doen. Prima service, niks dan lof.
Ze zijn helder en werken zoals afgesproken.
Snelle behandeling en reactie toen de keuring klaar was! Klantvriendelijk!
Goede service, betrouwbaar, snel en heel vriendelijk.
Een afspraak maken gaat heel makkelijk en snel. Bij eventuele extra, duurdere kosten wordt je gebeld voor akkoord of andere opties. Erg vriendelijk en behulpzaam
Ze hebben goed geluisterd naar wat we wilde en goed advies gegeven. Ik kom al 14 jaar bij deze garage en ook na de overname gaat het helemaal prima. En 4 sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering!
Service en kwaliteit zijn goed. Tijdig op afgesproken moment van dienst.
Medewerkers zijn altijd beleefd en vriendelijk
Netjes geholpen
Snel geholpen
Bij dit bedrijf voel ik me serieus genomen en eerlijk behandeld worden. Ik kom hier nu 2 jaar - na een aankoop destijds - en heb nog weinig tot niets negatiefs aan te merken gehad.
Goed onderhoud
Prima garage. Auto weggebracht voor een grote beurt. Je wordt gebeld als de kosten hoger worden dan verwacht of ze overleggen of ze onderdelen moeten vervangen. Al jaren een tevreden klant van de Kort.
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk