Kan altijd snel terecht, onderhoud en apk binnen 1 dag geregeld, prima gedaan weer
Alles goed
Fijne garage, nemen de tijd voor je. Een aanrader!
reparatie goed gedaan
Deskundige monteurs, Prima service!
Grote onderhoudsbeurt is keurig gedaan. Vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.
Gewoon goed
Onderhoud uitgevoerd, telefonisch overleg en vlotte afhandeling van e.e.a.
.Word altijd prima geholpen als ik bij garage de Kort kom.
Duidelijke afspraak, snelle service en deskundig onderhoud tegen een redelijke prijs is waar de Kort voor staat.
Nvt
Apk was heel snel geregeld en uitgevoerd en met autoverkoop ging heel goed!
Goede service, duidelijk en snelle afwikkeling
prima geholpen
Uitstekend en snel geholpen, werd op de hoogte gehouden tijdens reparatie wat erg prettig was
Vooraf kreeg ik een inschatting van de te verwachtte kosten. Die inschatting klopte nagenoeg perfect.
Vriendelijke bediening waarbij ik ook in de gelegenheid werd gesteld om bij de APK van mijn oldtimer er zelf even onder te kijken toen deze op de brug stond.
Volgens afspraak gewerkt en goede communicatie.
Duidelijke afspraak, vriendelijke ontvangst.
Ik heb goede ervaring met het laten keuren en reparatie van mijn auto.
Ga zo door.
Ik kwam nieuw binnen vorige week, werd open ontvangen en zeer snel en deskundig geholpen, ondanks drukte. Super. Als nieuwe binnenkomer zag ik direct dat alles op orde was. Naast de professionele ontvangst zag alles er goed uit, Ook de werkplaats en showroom. Alles in 1 blik te zien.
Sinds 2006 rij ik in een Toyota Aygo waarbij inmiddels de teller op 348000 kilometer staat genoteerd. Tot op de dag van vandaag is met mijn rijstijl het verbruik nog steeds gemiddeld 1 op 22.
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk