goed en snel geholpen
Ik ben zeer tevreden over afhandeling.
Duidelijk communicatie. Eerlijk en betrouwbaar. Handige kundige monteurs met liefde voor het vak.
Goed personeel fijne betrouwbare mensen.
Hele aardige monteurs die je goed kunnen adviseren over een auto. Ze hebben mijn auto overgenomen voor een scherpe prijs en mijn nieuwe auto top afgeleverd! Auto rijdt supergoed en ik ben heel erg blij met de aankoop!
Ik werd gelijk geholpen supper
Onderhoudsbeurt, reparatie zeer tevreden.
er wordt gedaan zoals het wordt verwacht
Wordt er al jaren goed geholpen. Kan er ook terecht zonder afspraak als er een probleem is.
snel en goed geholpen
kleine beurt en apk gedaan, en kon er op wachten. euro,s 249.= voor kleine beurt viel een beetje tegen.
Ik raad het ten zeerste aan snel en efficiënt
Ze zijn eerlijk en betrouwbaar.
Ze nemen de tijd voor hun klanten.
Rustig, snel, correct
Zie de regel hierboven.
Goed en efficiënt behandeld.
Maandag 9 januari het alarmnummer gebeld om 10.30 uur. Kregen de bedeling half uur tot 45minuten wachten, om 12.10uur weer contact opgenomen met het alarmnummer en hebben contact opgenomen met jullie bedrijf en kregen bericht dat jullie direct zouden komen. Nadat we zelf gebeld heb naar jullie was er rond 13.uur een monteur bij ons. We hadden minstens een telefoontje verwacht. Jammer!! Met vriendelijke groet, Kees Muijen.
Mazda cx5 gekocht en super relaxt en goed geholpen. Is een heerlijk down to earth bedrijf met hele nette prijzen en goede service.
APK keuring netjes gedaan
Zie boven
Snelle acties, wanneer ik ook bel
snel en correct afgehandeld.
Zeer deskundig en zeer vriendelijk
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk