Goede snelle en vriendelijke mensen.
Altijd vriendelijk en voor een redelijke prijs , Vakmensen!
Goede service, netjes gebeld over wat er met de auto moest gebeuren en wat de kosten waren. Op tijd klaar. Redelijke prijs
Snel hulp bij probleempjes en zeer vriendelijke behandeling
Ze hebben mijn auto thuis opgehaald en de volgende dag weer terug gebracht , hij rijd weer als nieuw en hij geeft me weer een veilig gevoel . Maar jammer dan komt toch de rekening en die valt nooit mee . Maar een nieuwe auto kopen kost meer
Men weet waar men over praat
Snelle afhandeling reparatie,
er staat nergens dat je niet wordt geholpen als ze pauze hebben
Probleemoplossend, supersnel en zonder vragen extra moeite doen. Heel blij mee. Complimenten! Bedankt!
Snelle service dicht bij huis en niet te duur
Wordt goed en netjes geholpen
Probleem perfect opgelost. Goed en vriendelijk personeel
Ik word altijd goed en vriendelijk Geholpen
snel geholpen
Goede service/snelle behandeling
Meteen, snel, en toen ik nog wat extra´s vroeg, werd het meteen gedaan. Ik heb altijd de indruk dat het personeel met rust werkt en tijd heeft mensen prettig te woord te staan.
netjes geholpen volgens afspraak
Het is zo'n veilig gevoel, dat je niet je vingers hoeft na te tellen, na een bezoek aan de garage. De auto had een servicebeurt nodig en een APK keuring. Werkzaamheden naar wens uitgevoerd en geen verrassingen. Natuurlijk wordt regulier onderhoud gepleegd, waardoor na 16 jaar gebruik en 220.000 km een perfect rijdende Toyota. Het automerk is top en autobedrijf de Kort is top.
Accu en vloeistoffen vervangen . Kon meteen terecht
Geweldige service, oog voor de erbsen van de klant.
Afspraak gemaakt en kon op korte termijn naar keuring. Was ook binnen een halve dag gefixt
Mijn eerste ervaring met autobedrijf de kort vond ik heel prettig. Prettige sfeer , tijd voor een praatje, goede adviezen. Maar bovenal een zeer goede service. Een bedrijf waar ik in de toekomst zeker zou blijven slagen . Nu is het allemaal wat minder geworden na de overname. Je wordt weggestuurd omdat men je niet kan helpen om verschillende redenen. De service is een betaalde service geworden. Dit blijkt nadat ik advies had gevraagd. Ik werd verzocht een andere keer terug te komen. Naderhand kreeg ik de rekening. Daar was niet over gecommuniceerd. Voor mij de laatste rekening geweest...
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk