Mijn eerste ervaring met autobedrijf de kort vond ik heel prettig. Prettige sfeer , tijd voor een praatje, goede adviezen. Maar bovenal een zeer goede service. Een bedrijf waar ik in de toekomst zeker zou blijven slagen . Nu is het allemaal wat minder geworden na de overname. Je wordt weggestuurd omdat men je niet kan helpen om verschillende redenen. De service is een betaalde service geworden. Dit blijkt nadat ik advies had gevraagd. Ik werd verzocht een andere keer terug te komen. Naderhand kreeg ik de rekening. Daar was niet over gecommuniceerd. Voor mij de laatste rekening geweest...
Helemaal goed.
Zaterdag middag leek mijn achterband aan de slappe kant. Garage gebeld en kon nog even langs komen. Bleek een schroef in te zitten. Band snel gerepareerd.
klantvriendelijk
Vakmensen die meedenken in oplossingen.
Vakmensen die meedenken in oplossingen.
zaterdag middag ontdekte ik dat mijn achterband wat slap leek. Gebeld en kon nog even langs komen. Bleek een schroef in te zitten.
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk
Kon zaterdag middag nog langs komen omdat achterband slap was. Bleek een schroef in te zitten.
alles verliep zoals afgesproken.
Snel en vakkundig geholpen
Lekker vlot en kon even wachten in de showroom
Auto netjes op tijd weer klaar en kosten volgens afspraak.
Goed en super snel geholpen
Probleemloze auto en een probleemloze garage. Daar word ik blij van. Tot over een jaar!
Geholpen door vriendelijk en deskundig personeel
Al jaren uitermate tevreden!
Alles werd uit handen genomen,auto brengen en krijg telefoon wanneer hij klaar is.
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk