Alles keurig volgens afspraak.
Snel en vakkundige behandeling
Prima garage en alles zoals het moet, grote beurt , APK, remblokken en remschijven. Ben heel netjes behandeld.
Kom al heel lang bij garage de Kort altijd naar teverdenheid geholpen zowel met aan schaf andere auto. Als het onder houdt ben goed te vrede .
Fijne garage, je word altijd geholpen als er iets is aan de auto. Goede uitleg en netjes te woord gestaan.
Ik moest niet lang wachten op de APK keuring.Ik gaf aan dat mijn ruitenwisser misschien vervangen moest worden.dat hebben ze niet gedaan, hij was nog goed genoeg.dat tekent dit bedrijf.
3 kwartier was wel lang wachten
Ik kon snel terecht met een technisch probleem dat snel en adequaat werd opgelost.
topgarage
goed en vakkundig personeel en vriendelijk en altijd snel geholpen. ben reeds meer dan 25 jaar vaste klant en altijd naar alle tevredenheid behandeld.
Snel klaar met de keuring en geen overbodige reparaties verricht
Goede service bij kleine beurt, ook goed meedenken tav benodigde zaken wat wel of niet gedaan gaat worden óf moet worden voor de auto. Helemaal TOP, echte vakmensen...
Top!
netjes behandeld en onze afspraak perfect uitgevoerd
Ruim tevreden
Een gewone beurt, snel en vlot afgehandeld
Snel en accuraat
heel vriendelijk en goede service
Ik word altijd correct geholpen en mijn auto voel ik in veilige handen.
Ik was héél blij dat ik een ruitenwisser cadeau kreeg. De vorige is maar een half jaar mee gegaan. Hartelijk dank en heel veel goede wensen en goede zaken voor 2022
Goede communicatie. Prijs en kwaliteit in goede verhouding.
Zoals gewoonlijk is mijn auto (Toyota) weer perfect behandeld. Ik ben nu al weer jaren lang klant bij Autobedrijf De Kort (op aanraden van een collega) en elke afspraak voor onderhoud is een prettige ervaring. Auto onderhoud is voor de meeste mensen een kwestie van vertrouwen en eerlijkheid duurt het langst. De vorige garage (een Toyota hoofddealer waar ik de auto kocht) heeft dat vertrouwen ernstig beschadigd. Sinds Garage De Kort het onderhoud verricht, zijn de onderhoudskosten gehalveerd. Dat zegt al genoeg.
Kapotgereden band door wegenwacht van auto gehaald. Gebeld met VETOS de Kort of vervangende band op voorraad was. Wegenwacht mocht ophalen en na montage en balanceren meenemen zonder betaling smiddags ontvang ik als.particulier per email de factuur. Top geregeld
Deskundig, betrouwbaar, hulpvaardig.
Jaarlijks ontvangen wij een reminder, wanneer de mobiliteitspas afloopt. Je hoeft er niet over na te denken!
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk