Direct reactie op aanvraag proefrit. Snel een afspraak. Vriendelijk ontvangen. Duidelijke informatie. Goede service.
Vriendelijke en goede service voor prima prijs.
Zeer duidelijk en betrouwbaar geholpen
prettig afgehandeld
Goed adres voor onderhoud van vele merken
Snel geholpen
Zeer ruim de tijd genomen om de betreffende auto's te tonen en direct een proefrit te maken.
Wordt er goed geholpen
Vriendelijk behandeld, met koffie en gratis wifi in de wachtkamer.
Goed behandeld
Mijn auto laten keuren kon er binnen op wachten met wat tedrinken was zo klaar
APK-keuring en kleine beurt gedaan. Al snel weer gebeld dat de auto klaar was, zodat ik de auto weer kon gebruiken. Prima service!
netjes behandeld,vriendelijk personeel.
Deskundig en vriendelijk personeel.
Er moest een nieuwe sleutel ingelezen worden. Onder het genot van een kopje koffie en even door de goed verzorgde showroom gelopen te hebben was het snel weer klaar.
We zijn heel blij en vertrouwbaar
Aandacht, hulpvaardig, betrouwbaar ...
Altijd aanspreekbaar en direct met de monteur Je bent geen "nummer" maar een gewaardeerde klant Ga altijd met n goed gevoel weer weg. Ga zo door!
Keurig geholpen
Fantastisch geholpen door Jurgen, transparant qua prijs en goede kwaliteit
Prettig contact
?
Snelle service, klantvriendelijk.
Voor mij is garage de Kort prettig om de auto in onderhoud te hebben. Prima service en dicht bij huis.
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk