Auto gebracht voor winterbanden wissel, ik kon erop wachten dus prima geregeld
zie boven
gewoon goed en betaalbaar
Als ik met problemen na de Kort ga, worden ze indien mogelijk meteen opgelost.
Een zeer goede service en klantvriendelijkheid
Prachtige Toyota Auris gekocht, goed volk.
Een fijn bedrijf, eerlijk, klantvriendelijk.
Vriendelijke ontvangst. Vlotte afwerking. Alles prima dus
Wat fijn dat mijn auto gemaakt kon worden op zaterdagmorgen, toen dat meteen moest gebeuren omdat ik hem niet kon missen in het weekend. Weekend gered! Prima service.
Er komt voor mij een fikse reparatie aan, afspraak is al gemaakt.,ik vertrouw erop dat dit weer deskundig gerepareerd wordt.
Fijne garage, je word goed geholpen.
Ook na de overname dik tevreden!
Klant vriendelijk ben zeer goed geholpen
weer mooi een beurtje gehad alles oke
De mensen zijn vriendelijk. Ze komen afspraken na en je wordt doorgaans snel geholpen.
Helemaal goed
Een onderdeel bij de vervanging van lampen was moeilijk te verkrijgen, dus werd de werkorder even terzijde gelegd. Na enkele weken werd ik opgebeld en kon de reparatie alsnog plaatsvinden. Accuraat gehandeld!
Prima snel geholpen
De auto is op de afgesproken dag geheel gereviseerd en APK gekeurd. Vitale onderdelen van de auto zijn op tijd vervangen, waarbij sommige onderdelen (de bougies) wat aan de prijzige kant waren. De huurauto, die ik had afgesproken, stond klaar. Ook werd ik direct geholpen met het verlengen van mijn VETOS Pechhulp-pas.
Wie je ook aan de lijn krijgt of je helpt bij de garage!
Niet opdringerig en fijn personeel
Prima, doen wat er gevraagd wordt. Tot de volgende keer
Onderdeel besteld dag erna binnen heeft tijd gemaakt gelijk om het temoteren en gelijk iets voor me gedaan waar ik echt blijee ben en alles in 20 min klaar
Goed op de afspraak die we hadden gemaakt geholpen
We waren op zoek naar een nette Toyota Yaris Hybride en we wilden 2 auto’s inruilen. Was geen probleem en een goede deal kunnen maken. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en we zijn zeer tevreden over de afhandeling. MVG Michel Dingemans
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk