Professionele service, aardige mensen, snel en vakkundig.
Accu leeg thuis, bellen en 10 minuten later in bedrijf
Fijne service, snelle afhandeling
Kom er al een aantal jaren. Altijd goed geweest
Snel een afspraak kunnen maken
Professioneel en snel geholpen
Zoals hierboven beschreven
Zoals boven vermeld.
Heel goed en vriendelijk geholpen en ze denken goed met je mee
Geen overbodige reparaties.97 Noodzakelijke zaken wel aangepakt. Goed geanticipeerd op ontwikkeling van bepaalde onderdelen (onder andere.de banden).
Als er reparaties nodig zijn word er altijd netjes eerst gebeld om de benodigde reparatie door te nemen en daarna pas gerepareerd, zodat je weet waar je aan toe bent
Aardige, vriendelijke medewerkers. Altijd bereidzaam.
Goede service, eerlijke prijs
Vlotte bediening en snelle afhandeling
werd meteen geholpen toen ik met een lege accu stond!
Vertrouwen , eerlijk en goede services .
Ik heb telefonisch aangegeven dat mijn bougiekabels vervangen moesten worden, deze werden direct besteld, ik kon de volgende dag terecht maar toch maar even een weekje doorgeschoven ivm de Carnaval ;) Daarna eas het binnen een half uurtje gepiept. Super happy nieuwe klant hier hoor!
goed, kleine oneffenheid
Nieuwe accu geplaatst aan huis, monteur vertelde dat ik een vetos Pas had en dat de reparatie aan huis kon gebeuren zonder extra kosten.
Goed geholpen
Vriendelijk personeel, netjes geholpen en de prijsopgave van tevoren ook netjes nagekomen. Chapeau.
Vriendelijk
wordt goed en snel geholpen
ik ben op 8 februari 2024 om 13,00 uur naar de garage gegaan voor een apk keuring. het bleek echter een dag later te zijn afgesproken. toch werd mijn auto netjes en bijna direkt gekeurd. gewoon super!!
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk