Goede ontvangst en vlotte monteurs.
Netjes en vakkundig geholpen.
Fijne communicatie met een van de verkopers. Kwam afspraken na, auto mooi afgeleverd. Geen op of aanmerkingen!
Daar kan de firma Louwman een voorbeeld aan nemen
Staan direct klaar Deskundig Betrouwbaar Komen afspraak na.
Goede prijs-kwaliteit
Goede service.en staan altijd voor je klaar.
Ze staan voor je klaar en bij grote reparaties bellen ze je netjes van te voren.
Prima ervaringen
Als ik kom voor de banden ,of nieuwe ruiten wissers wordt snel geholpen.
Lekke band. Zelfde middag is de band verwisseld . Ik hoefde er niet bij te zijn volgende ochtend 2 nieuwe banden er op. Klaar. Geweldig, wat een service.
Heel erg goed
Snelle en correcte service tegen een goede prijs
Fijne garage met deskundige monteurs - beurt en kleine reparatie Toyota Yaris 16 Jan. Aanrader dus
Na advies van de ANWB om direct een autobedrijf te bezoeken omdat de auto niet meer wilde starten deze winterperiode, op bezoek bij Autobedrijf de Kort en verhaal verteld, direct geholpen en een nieuwe accu geplaatst.
Goede service, deskundig, vriendelijk personeel
Een aantal jaren geleden hebben we hier onze auto gekocht en komen nu elke keer terug voor onderhoud en apk. Als je belt kun je snel terecht. Ze zijn kundig en vriendelijk en kennen hun klanten. Hierdoor voelt het fijn en vertrouwd en krijg je niet het gevoel dat je een nummer bent. Kortom tevreden, maar ook over het automerk Toyota zijn wij erg tevreden.
je wordt er altijd zeer vriendelijk ontvangen en de monteurs zijn zeer kundig. verdiend 5 sterren
Autobedrijf de Kort heeft het raammechanisme aan mijn auto snel en vakkundig verholpen. En dat voor een eerlijke prijs.
Dit contact met autobedrijf de Kort was i.v.m. de APK keuring. Daar is natuurlijk niet heel veel over te melden. Behalve dan dat er geen bijzonderheden hebben plaatsgevonden. De Toyota (17 jaar oud en 229.000 km) was natuurlijk weer helemaal in orde. Wel zijn een paar banden vervangen, die door de levensduur verouderd waren. Doordat ik heel weinig kilometers maak, waren de profielen nog voldoende, maar was het rubber verdroogt.
Ik ben netjes thuisgebracht en ook weer opgehaald voor de kleine service beurt en de APK keuring. Door weinig km gereden (5000 km.) afgesproken na 1.5 jaar na de grote beurt de kleine beurt.
Altijd vriendelijk, staan altijd voor je klaar, geven je een gevoel dat het goed is, heb daardoor vertrouwen in de zaak, ga zo door
Stond met lege accu en kon door jullie hulp op tijd bij mijn afspraak zijn
Occasion gekocht en auto ingeruild. Bij proefrit geconstateerde onvolkomenheden volgens afspraak gemaakt.
Nieuwkuijksestraat 5
5253AC Nieuwkuijk