enige aandachtspuntje: dacht zoals voorheen te kunnen wachten 1,5 uur tot de auto klaar zou zijn; was niet op gerekend; leenauto gekregen; extra op en neer moeten komen; dit keer digitaal afgesproken; wellicht geen misverstand bij rechtstreekse tel. afspraak?
uitstekende en vlotte service, vriendelijk personeel
Nieuwe auto Mitsubishi PHEV aangeschaft en reeds 4 jaar in onderhoud. Altijd tevreden met jaarlijkse beurt
Heel vriendelijk en gastvrij, bij aankomst wordt er gelijk koffie aangeboden. Ondertussen zijn de monteurs al met de auto voor de grote of kleine beurt bezig , alles volgens afspraak. Als nog wat bent vergeten door te geven wordt het alsnog gerepareerd.Ik kom nu 7 jaar in deze garage het is jogde zelfde sfeer als bij de eerste keer . Super.
voets Volkel
Hele goede ervaring met 4wd Voets de persoonlijke benadering is erg prettig.
Prima bedrijf met zeer goede persoonlijke service. Brabantse gastvrijheid waarvoor het ook financieel de moeite waard is om naar toe te rijden. Echte specialist op gebied van \'grijs\' kenteken.
Goed ontvangen .Word even tijd gemaakt voor een praatje.
Alleen maar goede ervaringen. Behulpzaam en meedenkend personeel
We zijn zeer tevreden. Je wordt op een correcte, gemoedelijke manier te woord gestaan en er is altijd een duidelijk antwoord op evt. vragen en/of problemen.
Nieuwe Toyota Hilux gekocht voor ons bedrijf en daar zijn we erg tevreden mee.Fijn geholpen, en ook toen er nog wat aan mankeerde is dat erg goed opgelost.
Bedrijf denkt mee in oplossingen. Hebben verstand van zaken. En de Brabantse gastvrijheid is hier nog heel vanzelfsprekend. Blij met mijn nieuwe Hilux een betrouwbaar werkpaard.
Prima klantvriendelijkheid en service. Gebruik van leenfietsen is handig.
goed kopje koffie staat klaar terwijl je wacht
We blijven terug komen!!