Ik vind garage bedrijf Stoebo een zeer prettige zaak waar altijd duidelijke afspraken worden gemaakt, een goede communicatie en een goede prijs/ kwaliteit verhouding is. Tevens werken er ook gewoon leuke mensen die altijd met je mee denken. Top bedrijf !
Snel, vriendelijk, duidelijk
Heb goede ervaring met dit bedrijf staan altijd voor je klaar
140.000km beurt goed verlopen en op tijd klaar. Zelfs geïnformeerd bij de garage waar ik hem gekocht had of de bougies ook vervangen waren daar? dit was niet het geval. uitstekende service!
Plezierige ontvangst, goede voorlichting. Jammer alleen dat - weliswaar met mijn toestemming, maar door mijn ondeskundigheid op dit gebied heb ik die ook moeten en willen geven - er knoppen zijn gemonteerd die achteraf niet nodig waren geweest. Wanneer ik garagehouder was geweest, had ik als blijk van service, een bescheiden korting op het arbeidsloon gegeven (voor zover ik weet is dat nu niet gebeurd). Het zal me er niet van weerhouden om, mocht het noodzakelijk zijn om mijn eigen garage in Workum te passeren, weer naar u toe te komen.
Auto komt als herboren na het onderhoud terug bij de klant.
Een leuk bedrijf; vriendelijke mensen met een uitstekende service! Een echte aanraader.
Prima specialist in oudere types Citroëns
zeer goed