Je wordt hier altijd goed en op een professionele wijze geholpen. Een hele goede garage met vakkundig personeel.
Ben tevreden over Heije Vakgarage.. Ze doen goed hun werk.. Ik zou fijn vinden dat ze even samenvatting aan mij geven hoe het is gegaan met apk.. Dat gaat lastig vanwege mijn doofheid.. Maar je kunt altijd even korte mailtje maken en mij even laten weten hoe het voor zit.
Al ruim 15 jaar klant bij Heije en nog nooit teleurgesteld. Heldere afspraken waar men zich altijd aan houdt en inmiddels al diverse occasions gekocht en anderen doorverwezen naar Harold en zn team, die allemaal erg tevreden zijn.
Wij hebben een auto gekocht bij vakgarage heije , na enige tijd problemen met deze auto , heije netjes gerepareerd, Prima sevice ,alles netjes afgehandeld . En dat voor eerste keer dat we bij Heije een auto kochten ,,alles netjes en prima geregeld. Wij bevelen deze garage dan ook ten zeerste aan . Ga zo door vakgarage Heije.
Ze denken erg mee met de komende kosten en dan is het soms beter om het gelijk uit te voeren.
Er wordt met de klant meegedacht, en je wordt snel en vakkundig geholpen. We zijn erg tevreden over dit garage bedrijf! No nonsens en service gericht.
Mijn bedrijfsauto is zeer snel opgehaald en gerepareerd, uitstekende service! Al jarenlang zeer tevreden over dit bedrijf!
Toegankelijke garage waar ik altijd goed word geholpen, zowel privé als zakelijk. Zo nodig met spoed geholpen. Vervangend vervoer ook nooit een probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Auto is in goede handen
Voor de kleine beurt waren wat reparaties nodig die keurig vooraf besproken werden. Auto was op tijd klaar
via mail contact alles duidelijk besproken zowel wat er moet gebeuren en wat de kosten zouden zijn
positieve ervaring met inruil en aanschaf van m'n huidige auto Netjes en vlot afgehandeld en geen overbodige poespas. Top.
Beter dan dit wordt het niet. Super goede service. Netjes en super snel geholpen. Meer dan vakkundig en nette prijzen.
Super goed bezig !
snel een afspraak kunnen maken voor de vakantie, goede service met leenauto en goed opgelet tav de benodigde jaarbeurt. tav het oplossen van een probleem met, naar nu blijkt, lekke ventiel zou ik de kosten niet hebben doorgerekend want dit was al een bekend probleem bij aankoop van de auto en totnutoe niet opgelost. minor punt.
Ik heb vorig jaar een young timer van 18 jaar gekocht en ben er al meer dan een jaar heel erg blij mee! Moet 1,5 uur rijden vanuit Tilburg maar liefst koop ik mijn volgende auto hier weer. Zeker een aanrader!
Vriendelijk personeel en goede service
Auto wilde niet starten en op het display knipperde 1001 lampjes met storing. Autobedrijf Heije gebeld en zij stuurden direct een collega bij mij thuis langs, binnen 20 minuten was de monteur er. Heeft de auto gestart met een accu pack en ik kon achter hem aanrijden, op locatie is direct de accu vernieuwd. Het thuis langs komen was een kosteloze service. Helemaal perfect mannen!
Fijn dat er altijd even overleg is en er geen onnodige zaken worden gedaan tijdens een beurt
goede service
Geweldige service Erg vriendelijk en behulpzaam personeel
Ook kon mijn auto inruilen voor een fijne andere auto. Fijn contact over gehad, netjes en prettig ontvangen en alles was snel geregeld. Auto paar dagen later afgeleverd zoals we hadden besproken, dus ben zeer tevreden.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service en klantvriendelijk
Goed geholpen, vak gericht.
Ik ben tevreden over Vakgarage. Ze hebben optijd een brief gestuurd om mij helpen te herinneren dat ik weer jaarlijks Vakgarage Pechhulp moet betalen. Ze hebben netjes een factuur naar mij gestuurd. Het is goed geregeld.
Pakhuisweg 18
6718XJ Ede gld