Net en correct bedrijf. Had diverse storingen, prima geholpen en alles opgelost.
Fijn bedrijf , fijn personeel
Super bedrijf! Ik heb hier nu mijn tweede auto vandaag en de medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Prima bedrijf! Staan altijd klaar als er iets is!
Wij hebben heel goede ervaring met dit bedrijf. Mocht er al eens iets verkeerd gaan - bieden zij een zeer zorgvuldige service. Dua tevreden kland
Prima service. Vriendelijk personeel!
vriendelijk maar wat stug in de onderhandeling. Correcte afhandeling van de occasion-levering.
Ik maak zowel zakelijk als privé gebruik van de diensten van Heije. Top bedrijf.
Fijne eerlijke garage met goede monteurs
Goed, snel en vakkundig geholpen met een schade geval!!!
Komen hier al een aantal jaren en de ervaring is perfect. Zeer betrouwbaar en altijd open en eerlijk zaken doen. Denken mee en staan altijd klaar!
Prima bedrijf, neemt contact op indien er aanvullende werkzaamheden zijn, duidelijke factuur en er is vervangend vervoer beschikbaar als dat nodig is.
Zeer goed!
Pakhuisweg 18