Altijd een oplossing in alles
Auto opgehaald en kregen goede instructies. Proefrit kunnen maken met de nieuwe aanschaf van de auto. De vragen werden keurig en vriendelijk beantwoord en uitgelegd. Ook het inleveren van onze zeer oude auto werd netjes afgeregeld. Kortom onze ervaring was een dikke 9. MAAR ,de echte service gaat pas blijken als er een mankement opdoet met de auto wat niet is vermeld met de verkoop. mvg wt
Er wordt goed geluisterd naar je wensen en met je meegedacht. De service is top en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Wordt netjes geholpen
Twee dagen van te voren aangegeven dat ik 3 auto's kom bekijken. Deze stonden dan ook allemaal klaar om een proefrit mee te maken. (wat een goede service) Na de 3 proefritten heb ik met advies van de Garage de juiste keuze kunnen maken.
Bij een niet werkend onderdeeltje direct, na een screening van de oorzaak, meteen de reparatie uitgevoerd.
Ik ben direct en zeer goed geholpen toen ik schade had aan mijn auto! Ik kon er zelfs op wachten en prijs viel erg mee. Bedankt.
Hele vriendelijke mensen die niets te veel is. Ik wou op zaterdagmiddag nog een proefrit maken een half uur voor sluiting, ze hadden alle tijd. Van werkplaats tot aan kantoor, alles ziet er prachtig uit.
Lekkage van koelvloeistof werd geconstateerd bij de APK. Bleek een arbeidsintensief probleem, waarvoor vooraf een duidelijke prijsopgave werd gegeven die ook gerealiseerd werd. Nette prijs, maar vooral voor mijn gevoel hoog-kwalitatief opgelost. Ik ben erg tevreden!
Wisselen van wielen; Snel en vlot geregeld
Zie hier boven.
Tja, wat kun je meer zeggen als de verdiende vijf sterren, niets toch…
Vakkundig en vriendelijk personeel, een fijne organisatie om te bezoeken.
Wordt altijd keurig behandeld. Netjes gebeld als het duurder wordt
Aan weinig woorden genoeg, vriendelijke sfeer
Vlot en netjes geholpen
Vriendelijk, snel, goed
Keurig op tijd en vakkundig geholpen. Tijdens het wachten van een kopje koffie genoten. Prima service. Graag tot een volgende keer.
snel en vriendelijk geholpen
Goede en snelle service.
‘s Avonds een chat via de website verstuurd, kreeg meteen reactie en kon de volgende ochtend om 7.30 u mijn auto brengen. Snelle diagnose, meteen een prijs en dezelfde dag nog gefixt. Super!
Ben zeer tevreden
Ik kreeg de tip om hier een afspraak te maken en ik snap nu waarom. Ze zijn vriendelijk, snel en professioneel, ik zou iedereen adviseren om hier naar toe te gaan. Ilse
Pakhuisweg 18
6718XJ Ede gld