Met een storing spontaan lang geweest, binnen een half uur geholpen. Onderdeel vervangen en de storing hersteld. Uitstekende service voor een zeer redelijke prijs.
"Ik heb onlangs een tweedehands auto gekocht bij Vakgarage Heije in Ede en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep, voelde ik me welkom. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam en namen de tijd om naar mijn wensen en eisen te luisteren. Wij hadden ons oog laten vallen op een mooie Kia Sportage Wij hebben deze mooie tweedehands auto gekocht die perfect bij mijn wensen en budget past. De aflevering van de auto verliep vlekkeloos en ik kreeg nog uitgebreide uitleg over alle functies van de auto. Wat ik vooral waardeerde aan Vakgarage Heije was hun transparantie. Ze waren eerlijk en open over de staat van de auto en hebben me geholpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Ik voelde me hierdoor heel erg op mijn gemak en kon de auto met een gerust hart kopen. Al met al kan ik Vakgarage Heije van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een tweedehands auto. Hun klantgerichte aanpak, transparantie en deskundigheid hebben me echt overtuigd en ik zal zeker terugkeren als ik in de toekomst weer een auto wil kopen."
vriendelijk, vakkundig en snel geholpen in een schitterende nieuwe werkplaats
Eerst telefonisch contact gehad. Bij aankomst goed ontvangen. Heel professionele en aardige mensen. Ik ben prima geholpen. Ik ben zeer tevreden.
Staan altijd voor je klaar.
Sommige reparaties waren niet nodig
Afgelopen maandag konden mijn man en ik na sluitingstijd nog komen kijken bij een auto die wij op het oog hadden. Wij werden vriendelijk geholpen door Harold. Wij konden even proefritje rijden en Harold keek ondertussen naar onze huidige auto wat wij daarvoor terug konden krijgen. Bod voor onze huidige auto was een goed bod vergeleken met andere dealers waar wij waren geweest. Terug naar huis nagedacht en de beslissing genomen om de auto te kopen. Die zelfde avond nog een mailtje gestuurd en alles werd de dag erna gelijk geregeld en vrijdag kunnen wij de nieuwe auto al ophalen.
Ik vind het een goede garage zeer vriendelijk en behulpzaam en vakkundig.
no nonsense eerlijk een vertrouwd
Duidelijk verhaal, uistekende service.
Al jaren tevreden!
Ik heb altijd al een geweldige samenwerking met de garage. Ze proberen je zo snel en goed mogelijk te helpen. Aanrader voor iedereen
Uitstekende service! Vriendelijke personeel
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel.
We zijn netjes te word gestaan en de service is super.
APK, reparatie en onderhoudsbeurt uitgevoerd in goed overleg. Fijn meedenkend!
Wordt altijd goed en snel geholpen. Bespreken goed alle mogelijkheden. Altijd een passende oplossing gevonden.
Prettige mensen Duidelijke afspraken Hier ben je geen nummer
No nonsens en meedenken met de klant. Denken in oplossingen. Goede service. Werkplaats en receptie volledig vernieuwd. Top!
Staan altijd voor je klaar, eerlijke prijzen en super service. Al jaren met ons bedrijf en veel auto's klant bij dit bedrijf.
Al jaren brengen wij onze auto's naar Vakgarage Heije. Goede service en fijne communicatie. Echt een aanrader!
Altijd goede service, afstemming over extra kosten en super vriendelijk personeel
erg prettig
Ben al zeker 15 jaar klant bij Heije en heb daar vorige week weer een mooie occasion gekocht. Heije gaf een hele mooie prijs voor mijn inruiler. Ben meer dan tevreden over mijn nieuwe Ford Focus!
Pakhuisweg 18
6718XJ Ede gld