Perfect relation with all people on this company .
Mooie gebruikte auto gekocht goed geholpen
Mooie auto gekocht bij vakgarage Heije. Vriendelijke mensen goede service . Duidelijk en volgens afspraak.
Goede service Vriendelijk personeel Wordt altijd netjes gebeld over de verwachtte kosten.
Zeer goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Zeer netjes afgeleverd, leek als nieuw.
Het bedrijf is kleinschalig, waardoor je als persoon en niet als nummer wordt behandeld. Ze hebben verstand van zaken en gloednieuwe garage. Goede ervaringen mee en zeker aan te bevelen!
Uitstekende Vakgarage, hebben een uitstekende kennis van zaken. Je wordt dus altijd goed geholpen.
Wordt gelijk geholpen, super fijn
Prima en snel geregeld/afgehandeld
Vriendelijk ontvangen en professionele medewerkers. Er wordt gebeld als er reparaties moeten gebeuren die niet verwacht waren. Ook een telefoontje toen de auto klaar stond om opgehaald te worden. Top!
Wordt altijd super geholpen. En ze zijn erg deskundig.
Net voor verkoop van mijn auto een sensor kapot waardoor de auto zelfs niet wilde starten. Kon gelukkig binnen drie dagen gerepareerd worden zodat verkoop gewoon door kon gaan.
Goede service, aardige mensen , klantgericht
Prima service alleen teleurstellend dat ik mijn auto vuil terug kreeg (vooral de binnenkant onder het zand zat) waardoor ik een dag later zelf mijn auto heb kunnen schoonmaken bij een wasstraat.
Goede garage, ik kom er al jaren.
Afspraak voor de bandenwissel was zo gemaakt en keurig op de afgesproken tijd geholpen. Prettige feestdagen
zeer snelle afhandeling v.w.b de bandenwisseling. Hartelijk dank hiervoor. Succes met de verhuizing
I.v.m lange trip met de auto en het aankomende winterse weer was een banden wissel noodzakelijk. Een afspraak was zo gemaakt.
Het maken van een afspraak voor een bandenwissel kon op korte termijn, en voor mijn aanvullende vragen was ter plekke ook voldoende tijd. Fijn om een garage te hebben die deskundig is en meedenkt en bovendien heel vriendelijk personeel heeft.
Het was mooi om bij Heye binnen te stappen, je werd liefdevol ontvangen, met een glimlach en één en al vriendelijkheid. Doen niet moeilijk om met de auto een proefrit te maken. Ze denken met de cliënt mee, wat zo prettig is. Dat zijn mijn eerst indrukken.
Pakhuisweg 18
6718XJ Ede gld