Al zeker 15 jaar trouwe klant van dit bedrijf. Tijdens de afgelopen jaren heb ik dit bedrijf zin groeien. Niet alleen in de omvang wegens uitbreiding, maar ook zeer zeker in de benadering van klanten. Jarenlang was Heidi de spil van de receptie en zij had aan een half woord genoeg. Nu worden we door de warne stem van Patrick telefonisch or in real life begroet en ook hij kwijt zich uitstekend van zijn taak. De monteurs en technici zijn zeer goed opgeleid en vakbekwaam!. Bovenop deze energieke pyramide van werklust en service staat de self-made-nan: Gert van den Berg, die alles in goede banen leidt. Ik breng mijn auto daar met plezier, omdat ik weet, dat er met zorg wordt omgefaan.
Hele goede ervaringen. Ik kom hier al zolang het bedrijf bestaat. Gert en collega\'s hebben me al meerdere malen uit de brand geholpen.
onderhoud
Het contact was steeds prettig. Bij de laatste rekening heb ik niet begrepen waarom het telefonische aanbod van gebruikte velgen en nieuwe winterbanden ongeveer € 75,- hoger werd berekend dan het aanbod van € 600,-.
zeer vriendelijke mensen ,helpen je goed en geven goed uitleg als je iets vraagt.
Prima service.
Klantvriendelijk en vakkundig personeel nette werk plek
Betrouwbare garage.Is al jaren \"onze\" garage.
Top bedrijf!
(zeer) positief
Persoonlijk, aandacht en ruimte voor de klant. Proberen ondanks drukte zo snel mogelijk te reageren.
Luistert goed naar wensen van de klant, en denkt goed mee.
Uitstekend, betrouwbaar en hulpvaardig
Klant vriendelijk en deskundig