Goede service duidelijk afspraken en opgave van de kosten vooraf. Je weet waar je aan toe bent. Verbeterpunt bij wijzigingen of aanpassingen wat flexibeler opstellen

Plezierig en betrouwbaar bedrijf.

Ik heb mogen ervaren dat een prachtige youngtimer op een prima wijze is afgeleverd. Er werd echt aandacht aan besteed.

Alles klopt wat is afgesproken , dat wist ik eigenlijk al!

Wat hier boven staat is het eigenlijk wel

Afspraak is afspraak. Dat is mijn ervaring bij Gert van de Berg. Goed deskundig onderhoud en snelle afhandeling. Kortom een Autogarage waar je Wel op kunt vertrouwen inzake levering en onderhoud van je auto.

Al ruim 23 jaar een tevreden klant.

Al jaren een goede band met dit bedrijf.

Een positieve ervaring

Op zoek naar een automaat met een hoge instap. 50 jaar gereden met diverse Citroën modellen nu over gegaan naar de Ford. Bij Gert van de Berg was er net een B-Max binnen. Aangeraden door van den Berg een wat langere proefrit te maken, gezien onze Citroën achtergrond. Is deze Ford de ideale auto voor ons geworden. Goede ontvangst en prima aflevering.

Fijne garage met goede communicatie

Ik had een andere auto gekocht, die helaas wat gebreken had met de motor. Gebeld naar Gert van den Berg en kon er snel terecht. Nadat ik mijn auto had gebracht, werd ik na een half uur al weer gebeld dat er nog wat kapot was. Ik kreeg gelijk de uiteindelijke prijs te horen en dat ze tot morgen de tijd nodig hadden. De volgende dag werd ik al vrij snel gebeld dat de auto weer klaar stond. De auto rijdt weer als nieuw en zonder start gebreken. Ook kon ik de kapotte onderdelen bekijken en kreeg ik daar de nodige uitleg bij. Heel blij mee en een vaste klant er bij!

Super service!

Snel, klantgericht en betaalbaar!

Uitstekende service met duidelijke uitleg !

Op één dag gebeld voor meerdere vragen. Wat mij opviel is, wat tegenwoordig aan het vervagen is, de klantvriendelijkheid van personeel en eigenaar. De service is goed en een eventuele leenauto is nooit een probleem. Ik ben zeer tevreden.

Ik ben vriendelijk ,betrouwbaar ,met aandacht en deskundig geholpen !

Zie hierboven !

Luisterend oor en denken met je mee...aanrader als je Ermelo omgeving woont.

Prettig contact en heel eerlijk

Goed advies en eerlijke berichtgeving over de auto.

Betrouwbaar

Voor onderhoud en schade afwikkeling een prettig en betrouwbaar adres.

Goed bedrijf

Ik vind het een goede klant vriendelijk bedrijf.ben alwel 20jaar klant bij Gert.

Super garage!

Ze helpen je super goed! Alles wordt netjes geregeld.

Een andere auto na APK en groot onderhoud

Er bleek nadat ik 2jaar elders apk en onderhoud achter stalling onderhoud zijn geweest. Waar ik nu naar Gert ben gegaan. De auto rijdt nu weer super lekker. Complimenten ook naar je personeel Gert!!!

Er wordt meegedacht om de beste oplossing te vinden, zowel auto technisch als financieel.

Reparatie wordt niet klakkeloos uitgevoerd, maar eerst overlegd. Uitgangspunt is om klant weer snel in eigen auto op de weg te krijgen.

Professioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers

Fijn contact. Al jaren zeer tevreden!

Goed en deskundig

Al vele jaren lang onderhoud Autobedrijf van den Berg onze Peugeot en BMW op deskundige wijze en tot volle tevredenheid. De service is goed.

uitstekend zeer professioneel

Goed ervaring in advies en begeleiding. komt afspraken na. ik ben zeer tevreden

Goed geholpen en tevreden over de reparatie

Goed geholpen bij APK en benodigde reparatie.

Goed overletg en goede uitvoering

We zijn al jaren bij Garage Gert vd Berg en dat bevalt prima .

Vriendelijk en goeie service

Deskundig en vriendelijk. Nöoot onverwachte kosten.

Topgarage waar ik al heel veel jaren een tevreden klant ben

Bij Van den Berg staan ze altijd voor je klaar, voor kleine en grote zaken. Grote servicebereidheid. Vriendelijk en behulpzaam.

Groeneweg 25

3851KA Ermelo