Hier onze eerste caravan gekocht. Wij zijn goed geholpen. Afspraken zijn nagekomen. Super service, aardig personeel.

service TOP !!

Gisteren (24-4-2021) onze Weinsberg weer opgehaald nadat er diverse accessoires (Mover + fietsendragers) zijn gemonteerd. Zoals van ouds weer een uitgebreide uitleg van Stefan.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? verleden jaar via de site.

vriendelijke ontvangst en vakkundige uitleg.

Afgelopen vrijdag hebben we onze nieuwe caravan opgehaald. Na een vriendelijke ontvangst zijn we door alle papieren details gelopen. Vervolgens kregen we een uitgebreide en vakkundige uitleg over de functies in de caravan. Dit hebben we allemaal als zeer prettig ervaren.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Langsgereden

Vriendelijk en goede service

Houden zich aan de afspraak en zijn flexibel. Kortom koop je caravan bij Groen

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? In de buurt

Vriendelijk personeel, goede uitleg, meedenken. Wij zijn tevreden!

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Via Google en Marktplaats

Met een caravan van Groen het voorjaar in!

Zeer tevreden over de aflevering bij Groen Caravans. Ondanks de Covid19 duidelijk en goede uitleg gekregen, Alles onder het genot van een bak koffie besproken. Super enerverende middag, en dan zo trots als een pauw met een LMC 440D Style Comfort wegrijden.....wat wil een mens nog meer!

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Op beurs Caravana voor de Covid19

Goed advies en uitstekende service

Goed advies en deskundige, vriendelijke service

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Jaren geleden al een keer een caravan gehuurd bij Groen

goed voorgelicht, correct geholpen

prima bedrijf

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? internet

Sympathiek en ervaren familiebedrijf..professionele begeleiding en goede service.

Voor ons was het de eerste ervaring met een caravan.We zijn hierbij prettig begeleid. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Duidelijke /eerlijke en vriendelijke communicatie. Kortom een betrouwbaar familiebedrijf met veel ervaring. Dank Stephan!

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Website

Prima aflevering

Aandacht voor de klant.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Regiodealer

Kan niet beter

Enkele jaren geleden daar terecht gekomen voor een gebruikte caravan. Uitstekend geslaagd. Magnifieke service en zeer klantvriendelijk. Uitstekende garanties. Dikke pluim!

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Advertentie

uitstekend

Wij hebben de ervaring met Groen Caravans als zeer prettig en behulpzaam gevonden.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? via de site Caravan.nl

Fijn geholpen

prettig geholpen een goede service caravan keurig afgeleverd

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? online

Prima service!

Goede service en uitleg

Uitstekend!

Goed en eerlijk advies.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Regionale bekendheid

Uitstekend bedrijf

Klantvriendelijk en goede uitleg zowel van John en andere medewerkers

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Van horen en zeggen

Topdealer

We hadden een maand geleden een bezoek aan Groen caravans gebracht. We hadden een caravan op de website gezien, maar na een prima uitleg van dhr van Dijk besloten we een andere caravan te kopen die beter bij ons past. We hebben een afspraak gemaakt voor het ophalen. Die afspraak kwam Groen perfect na. We hebben op 18 maart de caravan gehaald. Dhr. van Dijk heeft alles perfect aan ons uitgelegd en zag ook nog dat we een andere stecker nodig hadden. Dat is meteen opgelost door de monteurs. Wij zijn blij met de caravan en blij met Groen.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? We kwamen voorbij en toen op internet.

Prima bedrijf!

Vriendelijke mensen, denken mee, laagdrempelig en persoonlijk. Caravan netjes afgeleverd en bestelde opties (serviceluik en mover) netjes gemonteerd conform afspraken.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? N.a.v. zoeken naar occasions

Mooi bedrijf eerlijke mensen. Prettige ervaring

Duidelijke afspraken. Eerlijk verhaal. Positieve ervaring

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Google

Deskun

Plezierig

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Internet

Service waar je u tegen zegt!

Top service: bestaande uit eerlijk advies, oprechtheid, gezelligheid, goed spul en goeie koffie! Wij zijn inmiddels vaste klant

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Internet

Uitstekende uitleg en geduld!

Groen caravans neemt nog echt de tijd voor de klant. We zijn er meerdere keren geweest. Altijd vriendelijk en begripvol. We hebben een uitstekende inruilprijs gekregen voor onze oude caravan. Echt een aanrader om eens te gaan kijken voor een nieuwe of gebruikte caravan! Henk Bloemberg. Emmen

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? via via

Goed behandeld

Wij hebben jullie service erg gewaardeerd. Jullie hebben alle tijd voor ons genomen voor uitleg enz. Een fijn betrouwbaar bedrijf.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? via een kennis

5 sterren spreken voor zich.

Goede zaak gedaan bij de inruil. Afspraken zijn prima nagekomen. Goede uitleg bij de aflevering. Sympathieke mensen.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Dichtstbijzijnde LMC dealer vanuit ons logeeradres. Impuls inruil van onze oude Musica.

Oosterhulst 19

7711 B Nieuwleusen