grandio,s

Een zeer goede ervaring ik kan de firma goed aanbevelen bij anderen.

Prima bedrijf

Gebruikte caravan bij Groen Caravans gekocht. Wij zijn prima geholpen en alles werd ook prima uitgelegd. Kon op afgesproken tijd de caravan (inclusief voorzien van BOVAG-onderhoudsbeurt) ophalen. Wij zijn heel tevreden.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Gebruikte caravan gekocht

positief

Musika 490E bevalt goed. opmerking tafelblad en aanrechtblad vlekt erg. zoeken naar een middel om dat op te lossen.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? internet

Voortreffelijk

Bijzonder vriendelijk en klantgerichte caravandealer.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Door toeval

uitstekend

aandacht, interesse, uitleg en service top!!

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? internet en bezoek.

Duidelijk uitleg en klantvriendelijk

Vandaag een caravan gekocht bij groen caravans. Verkoper is klant vriendelijk en was duidelijk met uitleg van de caravans , ook de monteur werd erbij betrokken voor bepaalde uitleg.

Zeer tevreden over aankoop caravan

Met veel plezier hebben wij onze vorige caravan ingeruild op een jongere caravan. We zijn goed geïnformeerd en geholpen waarbij we een aankoop hebben kunnen doen dat geheel voldoet aan de wensen die wij hadden. De service die erbij geleverd wordt in de vorm van het verhelpen van kleine storingen totdat echt alles naar wens is gaat zonder gezeur en naar volle tevredenheid.

aangenaam en proffesioneel

Onze ervaring met Groen caravans was uitstekend. Alle tijd en aandacht voor waar we naar zochten. Goede service en vriendelijk geholpen

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? via internet

FANTASTISCHE SERVICE

Wij kwamen door corona te laat voor garantie (wel op tijd gebeld VOOR corona) maar daar werd gezien de omstandigheden rekening mee gehouden. Een top service een woord geweldig.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Via de website van Groen carans

Goed ontvangst alle tijd voor de klant Prima uitleg en advies

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? wij kenden het bedrijf al langer

prettig geholpen en veel uitleg

Een nieuwe caravan besteld. Bij de oriëntatie en de aflevering werd er meegedacht en in alle tijd de nodige uitleg gegeven

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Via de buren

Vriendelijk en deskundig

Tweedehands caravan gekocht. Goed gevoel bij.

Gewoon top

Alles top geregeld fijne mensen

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Via internet

Vriendelijk en servicegericht

Bij Groen caravans werken ze klantgericht met goede en laagdrempelige service. En prettige en vriendelijke sfeer.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? via Internet zoeken op dealers naar bepaald merk

Rustig en duidelijk

Oplevering in 2 delen Eerst caravan, een week later de voortent

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Internet

Zijn goed en vriendelijk geholpen.

Zelfde als hier boven

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Wel eens langs gereden

Aan te bevelen

Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Nemen de tijd voor je. Alles goed uitgelegd en je kunt altijd even bellen voor een vraag, waarbij je netjes te woord wordt gestaan. Kortom een aanrader.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Beurs Leeuwarden

Prettig familiebedrijf

Ons eerste bezoek was puur informatief. Maar eenmaal binnen en alles te hebben bekeken kwamen we in gesprek met Stefan en hij wist vrij snel wat onze wensen waren. Na een paar caravans te hebben bekeken wisten we wel wat wij wilden. Er werd een vrijblijvende offerte uitgebracht en deze was zeer netjes en de inruilprijs was top. Niet geen geouwehoer met lage prijzen, maar gewoon een goed bod. Door deze aanpak hebben we direct een nieuwe caravan gekocht. Doordat alles zo snel ging zijn er bepaalde dingen niet aan bod gekomen, maar hier is netjes over gebeld en gevraagd of we nog wat bepaalde dingen aangepast wilden hebben. (gewichtsverhoging, enz.) De aflevering was netjes geregeld en hier geen opmerkingen. Waarom ik een 9 en geen 10 geef is om het volgende. Bij inleveren van de oude caravan, er moest wat omgezet worden, moesten we 1,5 uur wachten en moesten we eerst boos worden om geholpen te worden (we hadden een afspraak). Het was die dag wel druk, maar klanten die later kwamen gingen voor.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Internet

Persoonlijk en met veel aandacht geholpen

Tijdens ons eerste bezoek hebben we veel aandacht en informatie gekregen en de uitstraling van het bedrijf en de werkplaats gaf ons voldoende vertrouwen om hier onze caravan te kopen. Tijdens de aflevering werd alle tijd genomen om ons alles uit te leggen. Wij zijn zeer tevreden.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? internet

Zeer prettige en vakkundige mensen die ruim de tijd voor je nemen.

Wij zijn tijdens de aankoop en aflevering van de caravan zeer goed geholpen

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Caravanbeurs Leeuwarden.

Zeer goed bedrijf waar een team achter staat

Een echt no nonsense familiebedrijf. Vlotte en correcte benadering en "what you see, is what you get". Hier geen "dit mag u niet missen" aanbiedingen, maar heldere, duidelijke en eerlijke informatie. Misschien niet de goedkoopste, maar je weet waar je aan toe bent en Service wordt bij Groen Caravans nog met een hoofdletter geschreven. Foutjes worden snel en goed opgelost. O ja, de koffie is er ook erg lekker!

Prima!

Goede service,vriendelijke en behulpzame mensen en personeelsleden!

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Bedrijf is bekend bij ons.

Goede ervaring vriendelijke personeel

Zijn goed en vriendelijk ontvangen, goede voorligting met betrekking tot de gemaakte keuze.

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Op gezocht op internet en wezen kijken en dat beviel ons goed

Prima bedrijf met goede service en goed advies

Goed geluisterd naar onze wensen met advies voor een caravan

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Regio bedrijf, gewoon binnengelopen op zoek naar een andere caravan.

Zeer goede service /afhandeling

Fijne hulp en tijd van de baas en personeel

• Op welke manier bent u met Groen Caravans in contact gekomen? Via google

Oosterhulst 19