e
Vriendelijke eigenaar, deskundig personeel. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Enige verbeterpuntje is dat het handig is om gemaakte afspraken iets eerder te verifiëren en niet als de klant al onderweg is vanuit Zuid Nederland.
Komen afspraken na en goede service. Wederom een zeer goede ervaring.
Nog maar even klant bij deze garage. Er is een DUIDELIJK verschil met andere volvogarages wat sfeer en omgang met klanten betreft. Je wordt vriendelijk geholpen, ook als je met een KLEIN ongelukje even zonder afspraak komt. Ik ben tevreden en blijf hier wel even. Voor mij een kwestie van gunnen.
Prettig kontakt met goede aanbevelingen en goede service. Bij dit bedrijf is er nog aandacht voor de klant en adviezen op maat. Geen flauwekul verhalen zoals bij veel grote dealers en grote garages.
Een grote aanrader, een huurauto in perfecte staat.
Volvo afneembare trekhaak laten plaatsen. Keurig gedaan.
Alles ging vlot en probleemloos, wagen (Volvo V40) prima. Als ik toch een opmerking zou maken: bij overhandiging van de sleutels even samen rond de wagen lopen om te kijken of er ergens zichtbare schade is, zou misschien goed zijn.
prima, garage, fijn contact, affsprkane worden nagekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Grote aanhanger met hefinrichting.alle zijschotten kunnen naar beneden zodat je makkelijk spullen kan in/opladen. Aanhanger stond al klaar toen wij het ophaalden. Prima service
Ik ben zeer tevreden over de service en het persoonlijk contact. Fijne garage, volste vertrouwen in Edwin, Andre en Niek!
Al enkele jaren zijn mijn volvo's in onderhoud bij Neppelenbroek. Zowel Edwin als de monteurs zijn ontzettend vriendelijk, leggen uit welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en denken met mij mee. Afgelopen week had ik een groter probleem, de aandrijfas was defect en zat vast in de versnellingsbak. Met man en macht hebben ze weten voorkomen dat mijn auto afgeschreven moest worden en het probleem opgelost. Kortom, super service! Ik kan het van harte aanbevelen.
Besteld en snel geleverd.
Woonachtig in Noord-Holland zijn wij al sinds 2006, na aankoop van een V70 Classic, verbonden met Volvo specialist Edwin Neppelenbroek. Wij rijden sindsdien in de derde, bij Edwin Neppelenbroek, aangeschafte Volvo (V70 2.5T type III). Deze fantastisch rijdende Volvo, wordt dan ook onderhouden door de vakbekwame monteurs Andre en Niek. Wat opvalt is dat door Edwin Neppelenbroek, bij uit te voeren onderhoud, altijd met de klant wordt meegedacht om de kosten waar mogelijk te reduceren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onderhoud/werkzaamheden. Naar onze mening hoef je hiervoor beslist niet naar de merkdealer. Peter & Ineke de Boer, Velserbroek.
Het klikte direct een prima deal gesloten waar beide partijen zich goed in konden vinden
Vanaf eerste moment goed gevoel bij gehad. Edwin neemt de tijd voor de klant en is zeer vriendelijk en gezellig in de omgang. Dergelijke garages vindt je niet veel meer. Zeker een dikke aanrader. Betrouwbaar en oprecht.
Fijne service, positieve ervaring
Edwin is een prettig en betrouwbaar persoon, waardoor je nooit het gevoel hebt belazerd te worden. Gewoon leuk om klant te zijn.
Denkt met je mee voor de meest goede en betaalbare oplossing
Nepelenbroek, persoonlijk weet wie jij bent en kent je Volvo. Super ervaren monteurs die met liefde je auto verzorgen.
Heerlijk toegankelijk persoonlijk bedrijf
Goede service en prima auto voor een goede prijs!
Je wordt zeer klantvriendelijk te woord gestaan met een oplossingsgerichte aanpak.
PRIMA.