Snelle en goede service

Bij Neppelenbroek hebben ze altijd welk een gaatje. Ze denken mee en vinden altijd een passende oplossing. Zijn zeer vakkundig.

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Prima service, zeer kalntvriendelijk.

Zie bovenstaande.

Top bedrijf nononse

Ze doen wat ze zeggen, gemoedelijk

Top service

Grote beurt laten uitvoeren door Neppelenbroek, prima volgens afspraak uitgevoerd, leenauto stond netjes klaar. Goed meegedacht ik klein herstel ivm APK en keurig gebeld dat auto klaar was, Top service.

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Prettige ontspannen sfeer waarbij je totaal geen druk voelt.

Ontspannen een auto kopen is fijn. Onder het genot van een kopje koffie rustig over van alles gesproken. Meedenkende verkoper die de tijd nam, stond open voor onze ideeën.

• Medewerkers N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Maatwerk pur sang

Neppelenbroek Auto's is snel en goed bereikbaar, denkt mee vanuit klant, kent een prettige ontvangst en een reparatiedatum is snel gevonden.

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Zeer goed. Vriendelijk ontvangst. Je ziet wat ze doen en beantwoorden je vragen. De kosten zelfs lager dan vooraf opgegeven.

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Super!! Bij pech word je gelijk geholpen

Bij pech word je gelijk geholpen! Super!

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Een auto gaan bekijken bij Neppelenbroek kan ik iedereen aanbevelen!

Een fijne niet al te grote Volvo specialist. Alles ademt liefde voor auto's uit. Heb er vorige week een mooie 5 jaar oude XC70 gekocht. Werd door iedereen op de zaak prettig behandeld hoewel ik zo maar binnen kwam vallen. Er werd geen druk op me uitgeoefend.Ik ging weg met een voorstel waar ik rustig een paar dagen over na kon denken thuis. Er werd met mij op een prettige manier onderhandeld. Deal telefonisch rondgemaakt. Jl. vrijdag kon ik de auto halen. Alles was geregeld zoals afgesproken.

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Zoals altijd top services en tegen een goede prijs.

Altijd mooi dat je ge-appt wordt dat je auto voor de APK moet en een beurt nodig heeft. En heel fijn dat men zo flexibel is, dat als je nog iets extra's wilt laten doen op de dag zelf, dat dit geen probleem is. Dit is nog een "ouderwetse dorpsgarage" ..... maar dan in de zin van klantvriendelijkheid. Absoluut een aanbeveling voor iedereen.

fijne garage

fijne garage

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Behulpzaam, correct en kundig, top service iedere keer weer

Al ruim 9 jaar vaste klant voor zowel aanschaf als onderhoud van auto’s en steeds naar volle tevredenheid. Echt een aanrader voor goede service tegen een eerlijke prijs!!👍👍👍👍

Kwaliteit en service

Erg goed

• Eventuele aandachtspunten ? Geen

Heel prettige eerste kennismaking. Goede uitleg over de reparatie. Reparatie conform afspraken uitgevoerd.

Klantgericht en vriendelijk.

Prima hoor

snelle service

Snel en vakkundig geholpen.

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Service en kwaliteit gaan hand in hand

• Eventuele aandachtspunten ? Geen

Prima! Snelle vaststelling van de problemen en op korte termijn geholpen

Zeer prettig. De monteur die mij hielp is een kundig vakman. Hij had de problemen snel vastgesteld en ik kon op korte termijn ( 2 dagen ) geholpen worden. Daarnaast kon ik tegen een geringe vergoeding gebruik maken van een representatieve leenauto, ook prima. Bij het ophalen van de auto nog wat tips en aandachtpunten meegekregen. Kortom een goede en prettige ervaring

• Eventuele aandachtspunten ? kan zo niets bedenken

top!

Klantgericht, flexibel en deskundig.

100% tevreden, voel mij als nieuwe klant direct thuis

Wij waren als (jong ;)) stel op zoek naar onze eerste auto en hadden een specifieke volvo in gedachten. We kwamen via marktplaats terecht bij Neppelenbroek. We werden erg hartelijk ontvangen en voelde ons direct serieus genomen. Een proefrit was, ondanks het late uur, geen enkel probleem. De kleine puntjes die ons tijdens de proefrit opvielen werden ook serieus genomen en voor de koop kosteloos opgelost. Al met al zijn onze eerste ervaringen met dit bedrijf uitermate positief. Nette auto’s, fijne mensen en een top service! Wij gaan met een gerust hart de weg op met onze nieuwe aanwinst :)

• Eventuele aandachtspunten ? N.v.t.

Snelle en goede service!!

Ook voor korte tussendoorklusjes een snelle en zeer vriendelijke service.

• Afspraken nakomen
  • Eventuele aandachtspunten ?

Snel en goed geregeld

Snel en goede service

Vlot en vriendelijk geholpen

Aardige mensen die je echt helpen.

Prima en vakkundig

Bedrijf is vakkundig.