Als eigenaar van een Volvo youngtimer heb ik inmiddels 7 jaar lang eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Edwin en zijn team. Het zijn no-nonsense mensen die duidelijke en eerlijke adviezen geven over je auto bij zowel onderhoud als reparaties. Uit alles blijkt dat ze met met liefde voor de auto handelen. Ze hebben kennis van zaken en stellen oplossingen voor die horen bij een investering die past bij de auto. Daarnaast hebben ze een directe communicatie met korte lijntjes. Bereikbaarheid is nooit een probleem en bovendien is een bezoekje altijd gezellig met een kop koffie (+een koekje) in de werkplaats.
Prima garage. Onze oude V70 is weer keurig onderhouden dus ben er blij mee.
Zijn al sinds november 2006 vaste klant (koop & volledig onderhoud incl. zomer / winter bandenwissel) bij deze Volvo specialist in Heino. Hebben in september 2019 sinds 2006 onze derde mooie Volvo (Volvo V70 2.5 T geartronic) bij Edwin Neppelenbroek gekocht. Wij wonen relatief ver weg, nabij Haarlem. Zegt volgens ons genoeg, en wij hebben de reistijd er graag voor over. Betreft een fijn en betrouwbaar bedrijf, kundig Volvo specialist met dito medewerkers en een fantastische service!
Service, klantvriendelijkheid en directe communicatie zijn zeer goed.
garage komt afspraken voor honderd procent na en is niet bezig met reparaties die echt niet nodig zijn
Integer, geen onverwachte kosten, vriendelijk, vakkundig
Uitstekend en vertrouwd
Positief, goed advies. Snel geholpen. Scherpe prijs
Volgens afspraak reparatie gedaan.
Alles goed geregeld
Zeer vriendelijke en uiterstkundige mensen. Ook zeer gedreven in het onderhouden van wat oudere auto's. Bezitten veel kennis van zaken. Dit die the place to go voor de Volvorijder in het Oosten.
Schokbreker defect. Alles naar behoren perfect verholpen. Dit bleek allemaal onder garantie te vallen. Ze wilden zelfs de auto nog voor ons wassen, maar dat hoefde voor ons niet. Dikke 10 met een kus van....."
Staan altijd gelijk voor je klaar als er iets is.
Snelle en adequate service!
Goede service, vriendelijk, goed overleg en terugkoppeling. Voor volvo’s Nieuwe maar zeker ook oud, zoals mijn 740, een goede garage.
Vriendelijke en deskundige monteur. Prettig contact, na reparatie check op de weg om zeker te zijn dat het euvel ook opgelost was. Reële prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom al jaren bij dit bedrijf waarbij persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan.
Kwam voor een APK + kleine beurt, werd attent gemaakt op kilometerstand en leeftijd auto in verband met de vervanging van de distributieriem. Keurig afgehandeld voor een acceptabele prijs
Prettig bedrijf waar je je thuis voelt met kundig personeel. Aanrader voor iedereen die van zijn auto houd.
Top en snel geregeld !
Ik werd snel en goed geholpen bij reparatie, vervangend vervoer en vervanging van ruitenwissers.
Vakmensen weten waar ze over praten Snelle diagnose en oplossing
Prima service normal prijs
Op zaterdag vlak voor vertrek naar Frankrijk werd mijn Volvo V70 aangereden met als gevolg een volledig vernield achterlicht. Toch niet lekker als je 1000 km moet rijden. Gebeld met Niek en ik kon gelijk langskomen om de unit te laten vervangen! Neppelenbroek Auto's, altijd bereikbaar, ook op zaterdag wanneer de dealers zijn gesloten! Geweldige service! Bedankt Edwin en Niek!
Onderhoud netjes uitgevoerd