Super goed Personeel met goede kennis van automobielen.
Dit bedrijf blinkt uit in klantvriendelijkheid en specialisme. Ze geven je net dat beetje meer aandacht en kennen je auto door en door. Ik kom hier graag weer terug.
Wij hebben een aantal dagen een auto gehuurd en dat is uitstekend bevallen, goeie service en een fijne auto!
Wederom alles volgens afspraak. Huurauto omgeruild voor een grotere zonder problemen .top.
Prima ervaring. 2e hands Volvo gekocht. Bleek een probleem te hebben met naar rechts trekken bij rijden en remmen. 1 Draagarm was niet meer goed. Beide draagarmen zijn onder garantie vervangen en hij is uitgelijnd. Prima service!
altijd goed
Vriendelijk, efficiënt en vlotte communicatie
Een heel goed ervaring vriendelijk medewerkers die daar werken echt een topie
Uitstekend!! we kwamen voor een beurt, en gingen met een veel jongere naar huis toe. auto prima afgeleverd en tevreden naar huis mee gereden.
prima, duidelijke afspraken en snelle afhandeling
heel goed, flexibel en zeer bekwaam. Ben hier al meer dan 8 jaar zeer tevreden klant met meerdere auto\'s in het gezin. service gerichte mensen!
Wordt er vriendelijk en goed geholpen.
Goede snelle service
gemoedelijk en kundig!
Prima 9 persoons bus gehuurd voor weekendje weg.
Wij zijn sinds 2005 klant bij grage Neppelenbroek 2 auto\"gekocht goede en snelle sevice .
Bij Neppelenbroek ben je welkom en is er aandacht voor je als klant. En ze geven vertrouwen door garantie en service, zoals ze zelf ook al aangeven. Top garage! Auto gekocht en ben tot nog toe erg tevreden over de service en kwaliteit.