Een bedrijf dat met de klant meedenkt. Degelijke service en correcte afspraken
De V40 heeft weer de jaarlijkse beurt gehad bij Volvo-specialist Neppelenbroek Auto\'s in Heino. Geen luxe showroom of monteurs in mooie overalls met hun naam erop, maar gewoon kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Niet dingen vervangen omdat het volgens het boekje moet, maar alleen als het noodzakelijk is! Daarnaast is er altijd even tijd voor persoonlijk contact en een kop koffie. Edwin Neppelenbroek en jouw personeel, bedankt voor de service!
Al jaren ben ik een tevreden klant. Meestal krijg ik een leenauto mee maar dit keer, vanwege een strakke planning en slechts een kleine beurt en APK, kon ik wachten tot de auto klaar was. Super!
die is zeer gastvrij en laagdrempelig. DGA heeft goed contact met klant
Ik hoorde een vreemd geluid onder de motorkap, direct gebeld en ik kon vrijwel meteen langskomen. Altijd vriendelijk en een goed advies.
Wij zijn zeer tevreden over deze garage!! Garantie is uitstekend, anders ga je niet van uit Friesland hierna toe. TOP
Goede service.
Deskundig - betrouwbaar en benaderbaar!
Uitstekend!!
Ze hebben een nette service en behandelen je als een klant.
Zeer prettig, geeft vertrouwd gevoel
Ik ben klant sinds 2012, en rijdt nu in mijn 2e Volvo, gekocht bij Neppelenbroek. Goede en adequate dienstverlening, zonder pretenties. Passend bij Heino, en ik vind dit prettig.
Vlotte dienstverlening.
Super service. Nieuwe winterbanden goed advies en snelle montage.
Wij, woonachtig nabij Haarlem, zijn al sinds november 2006 (vaste) klant bij dit fijne familiebedrijf in Heino, voor ALLE onderhoud, reparatie, bandenwissel etc. aan onze bij Neppelenbroek gekochte Volvo\'s. Zegt genoeg volgens ons! Zegt