Goed en eerlijk autobedrijf met goede service.
Vooraf duidelijke offerte, reparatie snel en vakkundig uitgevoerd.
Hele fijne, vertrouwde en vooral eerlijke garage. Altijd vriendelijk geholpen en nemen echt de tijd voor je. Een echte aanrader!
Lakschade en deuken werden onzichtbaar hersteld. Aanvankelijk was er kleurverschil tussen het spuitwerk en de oorspronkelijke lak. Dit werd netjes opgelost met de spuiter.
Gewoon uitstekend en behulpzaam , prima zaak.
APK en een beurtje. Brengen en dezelfde dag klaar. Mensen met kennis en kunde.
Klant gerichte service en laag drempelig.
Zoals altijd prima service. Jammer dat een geplaatste antene niet werkt, kleine moeite toch om dit ter plaatse even te controleren. Ben al met al wel ruim 3 uur onderweg met reizen. Moet nu weer elders een afspraak maken.
Prettige en persoonlijke benadering.
Gemaakte afspraken zijn helder en worden nagekomen. Zeer klantgericht. Vriendelijk. Deskundig. Betrouwbaar. Uitstekend advies.
alles netjes geregeld
Fijne autogarage, met goede service!
Zeer goede kwaliteit heel duidelijk top service
Geweldige dorps garage
Heel goed
Prima onderhoud tegen redelijke prijs
Startproblemen in het weekend, schreef wat de problemen waren en de eigenaar belde mij om mij gerust te stellen en kon maandagochtend direct terecht. Probleem werd snel gevonden en keurig opgelost! Geweldige service.
de manier waarop de auto door deze garage wordt onderhouden geeft je een veilig gevoel
Vlot geholpen
Accu probleem erg snel oplost
Super service ook wat betreft verhuur. Zeer korte lijntjes. Betrouwbaar.
Vlotte, vriendelijke service en advies. Ook m.b.t. een huurauto is dit het juiste adres. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Goede communicatie en goede service.
De koppeling van mijn Volvo is volgens afspraak en naar tevredenheid vervangen.