Leuke en duidelijke handel kunnen doen
We wouden een busje huren en we werden de zelfde dag al geholpen! Super snel! Busje opgehaald en een leuke avond uit gehad voor een mooie prijs, afgetankt weer afgeleverd en sleutel ingeleverd volgende dag, ideaal
Volgens verwachting !
Waren heel flexibel, ik kon niet op afgesproken tijd auto brengen maar kon gelukkig zelfde dag nog geholpen worden
Zie hier boven
Best te spreken, wat ze zeggen gebeurd ook.
Lekker gewoon en afspraken nakomen
Een service gericht bedrijf die verstand heeft van Volvo’s. Plezierig personeel wat ontzorgt.
Hele fijne, vertrouwde en vooral eerlijke garage. Altijd vriendelijk geholpen en nemen echt de tijd voor je. Een echte aanrader!
Prettig
Verkoopproces en aflevering waren uitmuntend. Fijn, eerlijk en vertrouwd. Echt een aanrader. Ik blijf klant.
Nogmaals bedankt Edwin!
Komt afspraken ja, goede service en communicatie
Goede service, meedenkend en kennis van zaken.
Snel geholpen bij binnenkomst zonder afspraak.! Top
Als het nodig was, konden wij altijd een beroep op hem doen.
Ik had het weer eens tot ‘last minute’ Laten komen met mijn oude volvo w.b.t. De apk, maar wederom Hadden ze nog wat ruimte om hem weer voor twee jaar op straat te houden. Top!
Ga zo door
Altijd goed
Precies volgens afspraak.
Onderhoudsbeurt en Apk snel en goed
Bus reed prima! Lage prijs voor een hoge kwaliteit. Dit is de beste optie voor een avond stappen met vrienden
Een goed bedrijf met prettig personeel, waar afspraken worden nagekomen.