Hele aardige eigenaar!
Wat problemen met storing gehad , maar één telefoontje en het was geregeld ! Auto is er voor screening paar keer naar de garage geweest . Auto werd opgehaald en weer netjes terug gebracht . Uiteindelijk nieuwe accu& software op de auto gekregen in de garantie . Echt een bedrijf waar de klant voorop staat
Al jaren een betrouwbaar adres voor ons. Heldere en vriendelijke communicatie. Afspraak = afspraak. Duidelijke uitleg over hetgeen is uitgevoerd. Echt een hele fijne garage om de auto in onderhoud te hebben,
afspraken worden duidelijk nagekomen
Prima autobedrijf dat tijd voor je neemt als je vragen hebt, no nonsens eerlijk, open en transparant.
Zeer vriendelijke mensen en met de juiste kennis.
Super er wordt meegedacht.
Prettige en persoonlijke dienstverlening zonder verdere poespas.
Een nieuwe ouwe Volvo (youngtimer) gekocht en even deskundig onder handen laten nemen bij team Neppelenbroek… daarna heerlijk naar huis gezoefd met een goed gevoel van zekerheid.
Auto loopt na reparatie weer als zonnetje, fijn dat we een leenwagen mochten. Prima bedrijf.
De medewerkers zijn vriendelijk en reageren met aandacht; als een kleine ingreep het probleem oplost wordt niet meteen het hele onderdeel vervangen (buitenspiegel)
Deskundig en vriendelijk personeel
Monteurs hebben veel kennis in huis. Volvo specialisten! Hoef je echt niet voor naar de dealer.
Na een apart geluid in mijn auto langs de weg heb ik gebeld naar Neppelenbroek, door een goeie tip kon ik tijdelijk even veilig doorrijden. Binnen een paar dagen hadden ze tijd voor reparatie en meteen maar een grote beurt, alles is vooralsnog naar tevredenheid verholpen.
De service van Neppelbroek is van topniveau. Vriendelijk, persoonlijk, zeer bekwaam, transparant. Ze denken echt met je mee als klant en stellen voordeligere oplossingen voor als die er zijn. Ze hebben mij zelfs in het buitenland fantastisch geholpen en veel geld bespaard met hun adviezen.
Zeer tevreden....!
De medewerkers komen je meteen heel vriendelijk helpen, niets is hun teveel en zij laten je in alle rust goed kijken. Ze denken heel goed mee ook buiten de standaard verkoop. Door de deskundigheid heb ik veel vertrouwen dat ik een hele goede auto heb gekocht.
Erg goede ervaringen
Al 35 jaar de beste service en altijd luisteren naar de wensen van de klant.
Enorm behulpzaam en flexibel.
We zijn zeer netjes geholpen door de eigenaar zelf. We vinden dit bedrijf dan ook zeker een aanrader om een auto te kopen
Snel aan de beurt voor een APK keuring voor een hele nette prijs.
word er goed geholpen, niets op aan te merken .