Alles klopt bij een aankoop bij Rondhuis!

Na een zoekopdracht aan Rondhuis Autos voor een jong gebruikte occasion hebben wij vorige week onze auto overhandigd gekregen. Mede door de expertise en het geduld van Rob is het onze droomauto geworden. Blij met de auto en de geweldige service.

Goede, heldere en vriendelijke service

We hebben onze buscamper hier gekocht. Erg vriendelijke mensen en een goede service. Dit bedrijf kan ik echt aanbevelen!

Deze mensen zeggen wat ze doen en doe wat ze zeggen.

Ben uiterst tevreden over de aflevering van onze Adria Sonic 700 uit 2023. Ook over de aankoop wat heel makkelijk liep met Rob. Ook de evt vragen werden makkelijk beantwoord. Ga zo door mannen jullie hebben een mooi bedrijf.

Prettig contact en eerlijke onderhandeling bij de aankoop van een gebruikte camper.

Het allereerste contact met Rob Rondhuis was direct prettig. Rob Rondhuis dacht met ons mee en zo vonden we een geschikte camper. De onderhandelingen over het bij te betalen bedrag op onze vorige camper verliep vlot en eerlijk. Het afhandelen van een gevalletje Fiat garantie, een controle lampje dat blijft branden, hebben we alle vertrouwen in.

Top !

Veel keus, goede uitleg en begeleiding, Vriendelijk en verstand van zaken. Een heel fijne camper gekocht waar we nog veel prachtige reizen mee gaan maken!

Top bedrijf

Gemaakte afspraken worden na gekomen, keurige uitleg bij aflevering product. Zeer vriendelijke medewerkers.

Oké

Hebben camper gekocht. Is allemaal prima verlopen

Geweldig!

Wij hebben een buscamper gekocht een paar weken geleden. In 1 woord Geweldig de Vriendelijkheid, Kennis en eerlijkheid van de broers. Goed advies en ze denken met je mee. Hartverwarmend om bij Rondhuis binnen te stappen. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf Rondhuis 100% aan.

Keurige aflevering.

Goede instructie en informatie bij de aflevering van de camper. De camper zelf netjes afgeleverd en schoongemaakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!!

Zeer prettig en adequaat geholpen.

Wij kwamen aan het einde van de middag binnen lopen voor de bezichtiging van een Adria buscamper. Zeer vriendelijk te woord gestaan, alle tijd werd genomen en een proefrit was geen enkel probleem. Onlangs de buscamper opgehaald, enkele aanpassingen zeer netjes uitgevoerd. Na een complete uitleg thuis alles ingeladen en direct door naar een camping. Top!

Heel goed

Onlangs een susuki ignis gekocht bij Rondhuis auto's , vriendelijk mensen,en erg goed geholpen. Ze nemen nog de tijd voor je alles netjes geregeld,goede service . En ook bij de aflevering van de auto leuke welkomst brief in de auto en nog een bos bloemen toe geweldig.

Vriendelijk en service gericht

Prima service. Gedegen vakkennis met persoonlijke benadering.

Goed bedrijf duidelijkheid .

Rondhuis is een Camper bedrijf maar verkoopt ook auto’s goed en duidelijk bedrijf en geeft je een goed gevoel om een auto te kopen.

We zijn goed geholpen bij de aanschaf van een andere camper. We kregen goede voorlichting en de verkopende partij is alle afspraken nagekomen. Geen spijt van.

Eerlijke en betrouwbare informatie

Een uitstekende aflevering van onze Pössl buscamper. Zelfs ongevraagd werden extra’s uitgevoerd, zoals remschijven. Geweldig!! Er werd fijn meegedacht met onze wensen.

Top Bedrijf !

Een bedrijf die luistert naar speciale wensen. Denken met je mee. Zeer snelle service. Goed Contact. Top personeel.

servicegericht, persoonlijk, betrouwbaar

Na 5 jaar met veel plezier gereden te hebben in een bij Rondhuis gekochte VW Caddy Maxi, die naar onze wensen elders is aangepast en ingericht voor campergebruik, weer terug naar dit bedrijf om deze te kunnen inruilen voor een Toyota Corolla Cross. Deze in-/omruil werd met aandacht voor de persoonlijke omstandigheden prima begeleid.

Tot in de puntjes verzorgd

prima bedrijf

prettige ontvangst duidelijke uitleg kwam bij dit bedrijf zonder afspraak vroeg om een proefrit auto werd uit de showroom gehaald en ik kon rijden super service ook de aflevering is keurig afgehandeld nogmaals prima bedrijf.

Goede klantgerichte en kundige service.

De medewerkers van Garage Rondhuis, zijn erg vriendelijk, vakbekwaam en service gericht. Ze laten de klant meedenken en proberen de wensen en ideeën mee te nemen in de mogelijkheden die er zijn. Hebben oog voor detail.

Fijne ervaring koop camper

Prima uitleg, het is onze eerste camper na vele jaren met de caravan. Inruil caravan ging goed. Service prima en overleg, waar nodig, gaat soepel.

Goed contact gehad met Rob Rondhuis. Goed geholpen.

Plezierige ervaring, prachtige vw gekocht. Min puntje, de ruitenwissers zijn niet vervangen.

Net en keurig bedrijf dat met de klant meedenkt

wij hebben een camper gekocht bij Rondhuis. Zeer vriendelijke personeel( gebroeders) . Denken met de klant mee. Bedrijf ziet en schoon en netjes uit, zeker voor auto en camperbedrijf. Maar ook de campers staan er zeer netjes en onderhouden bij. Daarnaast prima uitleg bij aflevering. Oftewel ga eerst bij Rondhuis langs voor een camper, dan hoef je niet verder te zoeken.

Zeer complete en vriendelijke service bij aankoop camper

Zeker een aanbeveling als je op zoek bent naar een camper en goed advies en service wil

Zeer net bedrijf

Camper Adria Twin SGX gekocht bij dit zeer nette bedrijf. Alle papieren aanwezig en goede uitleg gekregen. Vriendelijke mensen waar we een goed gevoel bij hebben. Bij meerdere camper bedrijven wezen kijken maar kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Molenstraat 14

8181 BJ Heerde