Oplevering van de auto is Top!

Mijn nieuwe (gebruikte) auto is als nieuw afgeleverd. Super blij mee.

Super fijn geholpen

Heb er eigenlijk niets aan toe te voegen . Direct antwoord op je vraag via de mail, en het afleveren van de auto super verzorgd!

Zeer klantvriendelijk en eerlijk advies.

Net bedrijf, goed en eerlijk advies, mooie auto’s. Onze auto super afgeleverd !

Prettige mensen, redelijke deal kunnen sluiten en service gericht.

Prettige ontvangst en fijn te woord gestaan. Redelijke deal kunnen sluiten. Jammer van wat kleine afwijkingen, spiegels niet automatisch inklapbaar en een beurt was niet nodig. Zat allemaal wel in de prijs. Bij aflevering zeer behulpzaam. Al met al toch een goed gevoel.

Super geholpen

Gezellige mensen ,behulpzaam en als ik in de buurt ben zal ik zeker naar lopen voor een kop koffie

Eerlijk, Oprecht en goede uitstraling!

Op internet was al te zien hoe de auto's gepresenteerd worden. Fantastische foto's en in werkelijkheid zien de auto's er ook zo uit. Dit was ons eerste contact met garage Rondhuis en hebben een geweldige auto gekocht die perfect is afgeleverd. Komen zeker terug voor het onderhoud en indien er weer een andere auto gekocht gaat worden dan kloppen wij eerst op de deur bij Rondhuis.

fijn bedrijf staat de klant netjes te woord, niks is te veel. Zeer goede aftersales.

Uitmuntend geholpen

Ik vind dat ik heel goed en respectvol geholpen ben.

Zeer tevredn

Prettig contact. Goede aflevering van de auto!

Een betrouwbaar bedrijf

Vriendelijke verkopers Goed geholpen en niet opdringerig Geeft een goed gevoel

Afspraken werden in alle rust gemaakt en correct nagekomen

Zeer vriendelijke ontvangst en deskundige voorlichting. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Top bedrijf

Gewone mensen en niet van die opdringerige verkoop praatjes. Je wordt er goed behandeld je kunt er gerust een auto kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto gekocht en service beurt.\r\nAllebei zeer positief

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top. Goed ontvangen en begeleid met de koop van een nieuwe auto.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst en niet een bedrijf waar je door een verkoper met stropdas wordt benaderd met mooie verkooppraatjes. Komt afspraken na. Een aanrader.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop yeti
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst en een prettig contact. Bloemen bij aflevering. Bij ons nieuwe kenteken hebben ze een kentekenplaat voor aanhanger laten maken. Zeer goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige voorlichting; meedenken m.b.t. tijdstip proefrit; vriendelijke en niet te zakelijke, en dus persoonlijke benadering van de klantenwens; boeket bloemen bij aflevering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer net en klantvriendelijk bedrijf, waar je welkom wordt geheten met een bakje koffie. Ook nu was het weer prettig zaken doen, evenals de eerste keer, een aantal jaren geleden. Ik kreeg uitgebreide informatie over aangeboden auto\'s van mijn belangstelling en herkomst daarvan. De prijzen van de aangeboden auto\'s zijn zeer concurrerend, terwijl men een goede inruilprijs biedt, wat meteen een betrouwbaar gevoel geeft. De afhandeling van alle formaliteiten verliep gladjes en keurig volgens de afspraak. Tevens ontving ik een leuke attentie in de vorm van een bos bloemen bij de aflevering van de auto. \r\nEen opmerking over het kantoor: De stoelen zitten echt voor geen meter, dat zou beter kunnen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden er prima geholpen. Echt een aanrader. De auto werd keurig afgeleverd. En ja .. We kregen een bos bloemen ook nog. Niets dan lof.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker een aanrader Autobedrijf Rondhuis! Hier is de klant nog koning en worden afspraken nagekomen. Als vaste klant hier weer een jong gebruikte auto aangeschaft. Dit keer na een succesvolle zoekopdracht die ik gegeven had. Ook bij deze aankoop weer dik tevreden met de mannen van Rondhuis die alles van a tot z keurig hebben afgehandeld. De extra bearlock beveiliging is ook vakkundig door de monteur Marc ingebouwd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaring is uitstekend. \r\nVriendelijk en deskundig. \r\nCorrecte aflevering (met bloemen!).

Molenstraat 14

8181 BJ Heerde