Goede service en klantvriendelijk
Klantvriendelijk, deskundig en zeer goede service.
Ik ben al jaren klant bij Frank Oomen, Voordat ik m’n nieuwe auto kocht en daarna weer nadat de verplichte onderhoud tijdens de garantieperiode bij de dealer voorbij was. Ze staan altijd voor je klaar, deskundig en vriendelijke monteurs/ personeel/ receptioniste. Denken goed met de klant mee en zullen niets doen of vervangen zonder dat het vooraf met de klant besproken is en dit geldt ook voor de eventuele extra kosten van reparatie. Je kunt er ook op diverse avonden en op zaterdag terecht. De prijzen zijn ook tov andere garages een stuk lager. Ik kom er graag omdat ik weet dat ik er serieus en eerlijk behandeld wordt.
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen
Fijn bedrijf ik kom er al jaren. Denken goed mee en melden alles vooraf dus nooit geen verrassingen. Zijn allemaal specialisten.
wordt snel, vakkundig en goed geholpen
Ik word hier altijd fijn en vriendelijk te woord gestaan. Helpen graag en overleggen altijd even. Super fijn en blij met deze garage.
Komen afspraak na en overleggen.
Goed overleg over de reparatie.
Komen er al jaren Nog steeds te vreden
Vriendelijke en kundige monteurs. Komen afspraken na, niks is teveel. Aanrader!!
hebben altijd tijd
Al jaren klant Worden altijd goed geholpen
Langjarige goede ervaringen met garagebedrijf Frank Oomen.
Al jaren kom ik bij Frank Oomen Auto's. Deze keer voor de bandenwissel. Bij binnenkomst werd gelijk gevraagd of de mysterieuze storing van de accu nog terug was gekomen, ze kennen de klant! De bandenwissel was natuurlijk zo gedaan. En alle wielbouten netjes nagetrokken met een spanner. Vervolgens kreeg ik te horen of ik bij de volgende wissel nog nieuwe banden moest hebben. Volgens de monteur nog ruim voldoende profiel over. Mijn auto netjes buiten gezet en klaar. Top monteurs met passie voor hun vak! Klasse!
Ze zijn transparant in de kosten door duurder werk eerst voor te leggen voor deze daadwerkelijk uit te voeren en laten eventueel ter plaatse zien wat ze hebben gedaan. Indien er defect is maken ze eerst een diagnose waarbij "de meter" niet gelijk begint te lopen.
Interactie is goed !!!
Via de, prima website hebben wij de Audi A5 Cabriolet in Chaam gevonden. Er stonden er veel te koop maar deze sprong er boven alle andere uit. Prijs, kilometers en uitvoering uitstekend samengevoegd voor deze schitterende auto. Tijdens proefrit een probleempje geconstateerd welke voor aflevering accuraat is verholpen. Vlot tot overeenstemming kunnen komen zonder veel poespas. Zeer tevreden over Frank Oomen auto's en wij zullen jullie zeker aanbevelen. Nogmaals dank voor de service en de mooie auto.
Er wordt meegedacht over oplossingen, de service is goed, de deskundigheid prima. En de bejegening altijd vriendelijk!!
Prettige samenwerking
Vriendelijke en professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Voeren goed onderhoud en reparaties uit. Zeer servicegericht.
Prettige werknemers, fijne communicatie en perfecte reparaties.
Toegankelijk en snel. Een kleine reparatie of storing uitlezen doen ze direct. Onderhoud goed en snel. Ook plaatwerk kunnen ze verzorgen. Goede prijs kwaliteit