Volgens afspraak een apk keuring van onze auto laten maken. Bij onverwachte zaken word je gebeld zodat je in overleg kunt besluiten wat te laten doen. Dat is uitstekend geregeld. Het personeel is vriendelijk en attent. Bieden ongevraagd aan om de auto even achteruit te rijden naar de openbare weg wat voor mijmert lastig is. Kleine dingetjes zoals het vervangen van een lampje worden probleemloos uitgevoerd terwijl je wacht. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze garage!
snelle service en goed contact met de klant over wat er moet gebeuren
Fijne mensen die expertise hebben en daarnaast beleefd eb menselijk zijn.
ik vind het een geweldige garage iedereen die daar is altyd vriendelijk en staan altyd klaar
Altijd netjes en correct geholpen
Auto was optijd klaar en goede service
Zijn klantvriendelijk goed geholpen en snelle service
Werd zoals altijd netjes geholpen en kon wachten met een kop koffie op de apk keuring en kleine beurt
Ben bekend met het bedrijf
We hebben beide auto's, onze bedrijfsbus en camper bij ze in onderhoud. Ze kijken altijd naar passende oplossingen. Het valt eigenlijk nooit tegen. Goed verwachtingsmanagement zorgt daar voor. Niet voor niets hebben ze het gewoon altijd dehk
gewoon volgens afspraak
Bij Frank Oomen een hele mooie renault megane gt-line gekocht. Ik werd vriendelijk ontvangen en mocht gelijk een proefrit maken. Na de proefrit heb ik gevraagd of ik een aankoopkeuring mocht laten doen. Dit was geen probleem. Ik had een paar puntjes aangegeven (steenslag bijvoorbeeld) en dit hebben ze keurig netjes opgelost. Ik ben zeer tevreden!
Heb hier 2 jaar geleden mijn auto gekocht. Prima auto en de service onderhoud is ook altijd netjes gedaan.
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke info en opvolging.
Gewoon een bedrijf met een team zoals het hoort. Altijd eerlijk in advies en tegen een acceptabel tarief.
Zoeken oplossing en komen afspraak na.
Afspraken worden na gekomen en vriendelijk personeel
Gewoon een goede garage ,waar ze altijd proberen mee te denken.
Je wordt er altijd vriendelijk en snel geholpen door t personeel. We zijn heel tevreden.
Wederom een auto aangeschaft bij Frank Oomen. Gewoon omdat deze garage een geweldige service geeft, niets is teveel. Geweldig vakbekwaam personeel en altijd tijd voor je en garantie is echt garantie. Zeker aan te bevelen.
Geen dure showroom, geen gastvrouwen die een kopje koffie in een porseleinen kopje komen brengen. Wel een eerlijk, persoonlijk en onderbouwd verhaal, geen moeite te veel. Kortom geweldige eerste ervaring! Een absolute aanrader.
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel
Goede kwaliteit en service
Al 15 jaar trouw aan CarProf Frank Oomen auto's nog nooit zo'n geweldige autobedrijf ergens anders tegengekomen met altijd een super service