Nadat we een kapotte band hadden is de auto snel op gehaald en zijn de banden de zelfde dag nog vervangen .
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf
Ik kom oorspronkelijke uit den haag maar staat in chaam op de camping. Maar toch breng ik onze auto bij deze gerage.
Dik tevreden
vriendelijk, vakkundig en service
Als er wat is kan ik altijd bij Frank Oomen terecht. Ook voor het onderhoud en de APK kom ik graag bij hen. Prima garage met vakkundige mensen.
Dit is een vriendelijk en fijne garage En vaak snelle service
Voor hetzelfde probleem heb ik twee wegenwachten aan de deur gehad. Beiden wisten geen oplossing voor het probleem van de motorstoring.
De sterren willen niet blijven staan maar voor mij krijg je krijgt van mij 9 sterren
Zeer persoonlijke en terzake doende kontakt
Top garage persoonlijke service uitstekend
Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk
Goede garage,goed personeel en goede prijskwaliteits verhouding
Mijn ervaring, ik heb mijn auto bij Frank Oomen auto's gekocht. Ik woon zelf in Almere en ik laat mijn auto nog steeds daar onderhouden ik rij elke keer heen en weer. Zij hebben zo en indruk gemaakt toen dat ik bereid bent om al die kilometers te rijden. Zij zijn ook bereid om iets extra's te doen.
Al 30 jaar klant en nooit problemen gehad. Goede kennis, service en kwaliteit.
Geweldig!!!!
Goed contact, duidelijke afspraken. Goede service & kwaliteit. "Hands on mentaliteit" ,nette prijs.
Goed en betrouwbaar bedrijf
goed en snel geholpen
Ik ben al jaren klant, altijd goed en correct behandeld.
Snel schakelen en alternatieven bedenken
Als ze kunnen helpen ze je direct. Echt een super service! Zijn allemaal even vriendelijk.
Professioneel, accuraat, klantvriendelijk, zeer betaalbare prijzen.
Alles gaat in goed overleg.