Tot op heden tevreden

Vriendelijk personeel,no nonsens bedrijf

Goede service!

Klant vriendelijk! En de service is goed!

Top!!! Zonder nonsense

Prachtige Ford grand C max gekocht. Alles snel afgehandeld door een van de zonen in het bedrijf dat Gelukkig geen marmeren vloeren heeft en gladde verkopers. Maar gewoon je krijgt wat je ziet. Eerlijk recht door zee en geen gel.. Top! Een verademing tov alle groot handelaren die je iets aansmeren. Tegen een top prijs. Hoofdprijs is voor van Oomen autos

Een auto gekocht bij deze garage. Even later merkte we een schavend geluid bij de remschijf. We mochten meteen terug komen en kregen uitstekende service doordat er op beide achterwielen nieuwe remschijven en blokken werden gezet wat binnen de garantie viel. Ik kan niemand geen betere garage adviseren als Frank Oomen met onze complimenten naar de auto monteurs!

Fantastische service en klantvriendelijk!

Ik ben al jaren met volle tevredenheid klant bij Frank Oomen.Zijn personeel ,Borne,Richard en Frank zelf staan altijd voor je klaar. EEN AANRADER!

Gastvrij, klantvriendelijk.

Je word perfect en eerlijk geholpen en te woord gestaan, schoon bedrijf en geen stropdassen gedoe. Beveel ik ten zeerste aan. Ik kom hier zeker terug.

Betrouwbaar en geweldige service!

Echt een supergoede service, afspraken worden nagekomen, zeer klantvriendelijk en behulpzaam!

Top service!

Zeer professioneel en vriendelijk. We hebben er een auto gekocht. Auto werd top en superschoon afgeleverd (eerste garage waarbij we dat laatste meemaken). Personeel en eigenaar zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden snel beantwoord. Niets is te veel moeite bij het maken van een proefrit. Het was best druk maar verkoper maakte toch alle tijd om ons te helpen. De volgende auto wordt ook weer daar gekocht.

Topservice, afspraak is afspraak

Ben al geruime tijd klant bij Frank en al die tijd heb ik geen enkele keer een negatieve ervaring gehad. Toen mijn nieuwe auto werd teruggeroepen door de Hundaidealer voor een software aanpassing, werd dit volledig door Frank opgepakt en hoefde ik niets te ondernemen. Wij zijn uiterst tevreden en bevelen Frank Oomen garage bij ieder aan.

Gouden service

Frank Oomen auto’s laat je nooit in de steek. Zowel Frank als zijn personeel staan voor menselijke service en kwaliteit. Top garage!

Begin april fiat 500 cabrio gekocht. Toch probleempje met start-stop systeem. Even bellen en kon direct komen. Werd bij aankomst ook meteen geholpen. Meteen ook nog schokdemper gecheckt en die werd ook vervangen. Kortom heel goed geholpen. Heel vriendelijke medewerkers bij Frank Oomen.

Snel, goed en klantvriendelijk

Een versleten lager aan het rechterachterwiel werd binnen twee dagen, geheel volgens de afspraak, vervangen. Vriendelijke en deskundige monteurs. Wij zij zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een paar weken geleden een Dasia stepway gekocht. Vandaag gebeld omdat er iets was. We konden even naderhand komen, en het werd ook gelijk verholpen. Dit is dus echt klantvriendelijk . Ook mijn volgende auto zou ik hier wel willen kopen, aangezien het hier niet werkt van nou auto is verkocht dus we zijn er klaar mee.. Bedankt Björn en natuurlijk de rest van het vriendelijk team. 😉

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een mooi tweede hands auto gekocht bij Frank Oomen. Het verkoopproces ging heel soepel en kon er snel mee weg rijden nadat ik mijn financial lease had geregeld. Het op naam zetten van de auto duurde wat langer maar daar kon Frank Oomen niet heel veel aan doen. Achteraf heb ik wat kleine punten opgemerkt aan de auto die ik heb aangegeven. Daar hebben ze uitermate professioneel en kundig mee geholpen. Het was achteraf ook goed opgelost en ben er zeer tevreden mee. Ik zou mijn volgende auto met een gerust hart kunnen kopen bij Frank Oomen!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op 12 oktober 2018 een mini cooper gekocht bij Frank Oomen Auto’s. Onze ervaring is zeer positief en in het bijzonder met Björn (verkoper), hij heeft ons op een professionele manier geholpen met de aankoop van onze auto. Wij zijn ook bij andere garages geweest en naar aanleiding hiervan was ons gevoel vanaf het eerste bezoek bij Frank Oomen erg goed. Wij zouden iedereen aanraden om bij Frank Oomen een auto te kopen! Zeer betrouwbaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service, laten je niet in de steek en goede monteurs met kennis van zaken.

top. vriendelijk en behulpzaam

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een tweede hands auto aangeschaft bij Frank Oomen. Vorige week was ineens het ventilatiesysteem van de kachel kaduuk, de weerstand was kapot. Zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren. Contact opgenomen met Frank Oomen en ik kon de volgende dag al langskomen. Er is een nieuwe weerstand in gezet. Toen de monteur klaar was en ik vroeg wat de kosten waren zei hij: \"Geen, dit is garantie\". Als klant voel ik mij keurig netjes behandeld!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pas geleden toyota yaris gekocht voor mijn vriendin. Nette auto goede service en achteraf kleine lekkage verholpen. Alles zonder problemen opgelost. En ze hebben nog veel meer nette auto`s staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Natuurlijk is het uitgangspunt dat de gekochte auto goed is. Wanneer bleek dat de lpg installatie toch niet juist werkt doet dit bedrijf er alles aan om de problemen op te lossen of zoals in dit geval op te laten lossen door een lpg specialist. Top bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In september 2017 een Corsa gekocht, met garantie. in januari 2018 bleek de koppakking lek te zijn. Contact gezocht met Oomen, zonder problemen of discussie werd de auto opgehaald voor reparatie. Toen bleek dat de motor niet te repareren was, hebben ze een andere motor geplaatst. Mochten we ooit weer een andere auto zoeken kijken we zeker even bij Frank op de site.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn nog nooit teleurgesteld: iedere keer hebben weuitstekende service en een vriendelijke afhandeling ontvangen. Zeer tevreden!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik een wat goedkopere auto kocht.. 2450 euro,kwam er na 2 weken een probleem met de remmen. Werd de auto opgehaald en grondig nagekeken en gerepareerd zonder een cent te moeten betalen. Heb al heel veel garages gehad maar bij Frank Oomen is de service ronduit geweldig !

Florijnstraat 6

4861BW Chaam