Onderhoud auto, netjes afgerond. Volgens afspraak.

Alles volgens afspraak. Netjes afgeleverd en goede communicatie.

Heel goed geholpen, fijne service

Vriendelijk personeel, goede en snelle service.

Zoals altijd perfect

Al jaren mijn auto in onderhoud kijken hem altijd goed na en weet nu al wat bij de volgende beurt te verwachten is Goede duidelijke communicatie en tol service

Fijne menden

Uitstekende service

Heel goed

Goede service en goede uitleg van wat er aan de auto gedaan moet worden en zeer vriendelijk

Al jarenlang kwaliteit en betrouwbaarheid

Ik kom al 20 jaar bij COCAR. Nog nooit in de steek gelaten. Zowel voor koop / verkoop van je auto als voor welk onderhoud dan ook wordt je super geholpen. Ik weet als er iets mankeert aan de auto dat het opgelost wordt. Hier hoort ook een stuk service en garantie bij. Leenauto staat tot je beschikking indien nodig. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar 100% de beste!! En daar gaat het toch wel om als je met je gezin de nodige kilometers rijdt , bijv in de zomervakantie.

Duidelijke communicatie & goed werk

Tijdens APK + groot onderhoud bleken enkele zaken nodig aan vervanging toe te zijn. Daarover is duidelijk gecommuniceerd en alles is snel en goed geregeld.

Betrouwbaar en betaalbaar

Heel goed autobedrijf met vakkundige monteurs! En dat ook nog voor betaalbare prijzen. Hebben hele goede ervaring bij deze garage voor zowel onze privé auto als zakelijke auto.

Zeer goed en vriendelijke mensen, Goede afspraken.

Fantastisch

Heel goede service! Christiaan is ontzettend vriendelijk! We zijn fantastisch geholpen!

Goede service, en aardig personeel

Altijd goede service, eerlijk. En helpen je altijd

Kom hier al zolang dat zegt al genoeg. Maar de service en alles is top. Altijd eerlijk, ze denken met je mee. En als er iets is sturen ze altijd netjes even een foto

Goed geholpen, bij onverwachte kosten eerst netjes gebeld, auto weer piekfijn in orde

Netjes gewekt

Goede service en duidelijke communicatie

Kleine beurt van Renault Clio liep zoals gepland en er werd direct aangegeven welke andere reparaties wanneer moesten worden gedaan, Complimenten Rob

Betrouwbaar

Autobedrijf met fijn en betrouwbaar personeel. Heel klantvriendelijk. Ik kom er al jaren, rij er even voor heen en weer, maar dat is het waard.

Goed en duidelijk

Goed geregeld

Persoonlijke service

Neemt contact op over het geplande onderhoud en stemt af .

Super!

Wij komen hier nu al 2 jaar een goed bedrijf tot nu toe

Tevreden

Communicatie heel duidelijk, afspraken worden nagekomen, zeer behulpzaam

Staat altijd klaar, vakkundig advies. Al jarenlang een trouwe klant met al mijn auto's.

Fijne persoonlijke behandeling, goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Fijne persoonlijke behandeling, goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Naar te tevredenheid reparatie uitgevoerd

Kapotte koppeling cylinder vervangen

Top service!

Service staat bij deze mannen hoog in het vaandel en wordt ook zeker waar gemaakt! een aanrader!

vriendelijk en bekwaam personeel

problemen goed en snel opgelost.

Nijverheidsweg 33

4731CZ Oudenbosch